De auteurs Yvon & Anna

De auteurs Yvon & Anna van Mindful Zwanger Zijn

Yvon heeft als verloskundige ruim 18 jaar zwangere vrouwen bijgestaan. Uit de eerste hand heeft zij ervaren hoe bewust omgaan met zwanger zijn, kan leiden tot een prettige zwangerschap en ontspannen bevalling. Ze heeft samen met Anna (Raya yoga docent en Chi Neng Qigong instructeur) de methode Mindful Zwanger Zijn ontwikkeld.

 

Yvon Tuinte-Zwanenburg

Yvon heeft als verloskundige ruim 18 jaar zwangere vrouwen bijgestaan. Uit de eerste hand heeft zij ervaren hoe bewust omgaan met zwanger zijn, kan leiden tot een prettige zwanger­schap en een ontspannen bevalling. Vanuit haar intuïtie en jarenlange persoonlijke ontwikkeling en ervaring weet ze vrouwen te inspireren op zichzelf te vertrouwen en te leven vanuit het hart. Op dit moment is Yvon actief als singer-songwriter om haar verhaal muzikaal te vertellen.

Anna van Amsterdam

Anna (Raja yogadocent en Chi Neng Qigong instructeur) geeft workshops en lessen in haar studio en op locatie in binnen- en buitenland. In deze tijd van 'moeten presteren', wil ze mensen ontspanning aanreiken. Richten op de Happy Qi!

Yvon en Anna delen de passie om te leven en werken vanuit het hart, waaruit Mindful Zwanger Zijn is ontstaan.