Testpanel

Weleda Calendula Baby Gezichtscrème

Verzorg en bescherm het gezicht van je baby met uitsluitend natuurlijke ingrediënten!’

Heeft je baby last van een gevoelig huidje of wil je juist een mooi, gezonde huid goed verzorgen? Met Calendula Baby Gezichtscrème van Weleda houd je het gezichtje van je baby zijdezacht. De milde crème hydrateert de gevoelige huid en beschermt tegen uitdrogen. Groot pluspunt volgens de WIJ Testmama’s: uitsluitend natuurlijke ingrediënten. 
WIJ Testmama's geven hun eindoordeel
(maximaal 5 sterren te behalen per onderdeel)

★ ★ ★ ★ ★ - Werkzaam
★ ★ ★ ★ ★ - Smeerbaarheid
★ ★ ★ ★ ★ - Gebruiksvriendelijk
★ ★ ★ ★ - Geur

 

 

 

Testperiode: augustus 2018
 

'Heerlijke geur'

Christy Franzen, moeder van Skyler (5,5 maand): "De crème smeert goed en is niet te vet! Mijn dochter heeft tijdens de zomermaanden een wat drogere huid, door het weer maar ook door het zwemmen. Deze crème geeft haar huidje net dat beetje extra wat ze goed kan gebruiken! Het is heel gebruiksvriendelijk en ruikt heerlijk." 

'Makkelijke smeerbaar'

Michelle Bok, moeder van Sen (3) en Sofie (3 maanden): "Wat een ontzettend fijne crème. Het is niet te vet, trekt snel in, smeert makkelijk uit en je hebt maar weinig nodig. Het werkt snel en je hebt niet het idee dat je je kind helemaal dichtsmeert met een vette crème. Het werkte snel bij de schilfertjes en rode pukkeltjes in het gezichtje van mijn dochtertje." 

'Na één dag al resultaat'

Angelique Bergman, moeder van Jesse (4 maanden): "Het is een fijne crème die makkelijk smeert en lekker ruikt. Het trekt snel in de huid en we hadden na één dag al resultaat. Je hebt iedere dag maar een klein beetje nodig om het huidje van je baby gezond en gehydrateerd te houden."
 

Wist je dat de huid van je baby vlak na de geboorte nog geen volledige structuur heeft? Daarom is het extra gevoelig voor zon, wind en regen

'Pluspunt:
natuurlijke ingrediënten'

Cinthia Hollenberg, moeder van Mees (7 maanden): "De Weleda Gezichtscrème is een heel fijne crème. Er zitten natuurlijke ingrediënten in, wat ik echt een pluspunt vind. Mijn zoon krijgt er een heel mooi huidje van en het heeft een fijne geur. Bij een gezichtje wil je toch extra voorzichtig zijn met smeren, maar deze crème is er perfect voor. Ik heb het al aanbevolen bij twee vriendinnen!" 

'Lekker ontspannen'

Nicole Husson - de Jonge, moeder van Evi (4 maanden): "De Weleda Calendula Baby Gezichtscrème is prettig in gebruik doordat het in een tube zit en gemakkelijk is te verdelen. Ik smeerde mijn dochter elke dag in voordat ze ging slapen. Haar wangetjes zijn nu mooi glad en gezond, haar voorhoofd is nog wat schilferig. De geur is even wennen, maar absoluut niet vies. En onze dochter wordt helemaal ontspannen als we haar gezichtje insmeren!"

Goed voor mens en milieu: biologische verzorgingsproducten bevatten natuurlijke ingrediënten zoals plantaardige oliën en bloemenwater, afkomstig uit gecontroleerde biologische teelt.

'Niet veel nodig'

Sanne Lemlijn, moeder van Eva (3) en Charlotte (7 maanden): "Mijn dochtertje heeft een heel gevoelige huid. Ze had last van plekjes rond haar mond en onder haar kin. Deze werden zichtbaar beter na enkele dagen smeren. De crème is heel zacht en ruikt lekker. Ook fijn dat je niet veel nodig hebt. Mijn peutermeisje vond de crème ook fijn: ‘Ruikt lekker mama!’"

Testpanel rapport

De WIJ Testmama's zagen met de Calendula Baby Gezichtscrème van Weleda snel resultaat bij hun baby's. Vaak was na één dag al te zien dat de huid rustiger werd. De crème werd als prettig ervaren door de gebruiksvriendelijke tube en de goede smeerbaarheid. Het is niet vet, het trekt snel in én je hebt er maar weinig van nodig. De geur van Calendula werd over het algemeen ook lekker gevonden. Voor velen zijn de uitsluitend natuurlijke ingrediënten een groot pluspunt. De WIJ Testmama's zijn overtuigd en raden de Calendula Baby Gezichtscrème zeker aan!