Testpanel

VTech Vrolijke Vriendjes Magische Koets

Gezellige koets met liedjes en lichtjes’

Lekker je fantasie laten prikkelen en prinsesje spelen met een magische koets vol leuke liedjes en geluiden. De WIJ Testmama's waren enthousiast over de kleuren, het gebruiksgemak en de leuke interactieve onderdelen van de VTech Vrolijke Vriendjes Magische Koets.
WIJ Testmama's geven hun eindoordeel
★ ★ ★ ★ ★ - Speelplezier
★ ★ ★ ★ - Leerzaam
★ ★ ★ ★ ★ - Interactief
★ ★ ★ ★ ★ - Gebruiksgemak

Ook blogger Sjifra testte de VTech Vrolijke Vriendjes Magische Koets uit. Lees hier haar review!
 
 
Testperiode: maart 2017
 

'Leuke melodieën'

Merième, moeder van Maxime (4) en tweeling Amélie en Olivia (1): "De magische koets is erg in de smaak gevallen bij mijn dochters! Hij is leuk, leerzaam en gaat langere tijd mee. Mijn kinderen hadden snel door hoe ze de leuke muziekjes kunnen activeren. De koets is ook goed voor de fijne motoriek: proberen om de prinses op de juiste manier te plaatsen. Door de pastelkleuren, lichtjes en leuke melodieën spelen ze er dagelijks mee. We hebben zelfs de Vrolijke Vriendjes school en prinses Penny erbij gekocht."

'Direct duidelijk hoe het werkt'

Esther, moeder van Jaylinn (3) en Loïs (1): "Een superleuke koets met vrolijke liedjes en zinnetjes. Er kunnen meerdere poppetjes op en in zitten en door de duidelijke knopjes is het meteen duidelijk hoe hij werkt. Het is voor zowel kleine als iets oudere meisjes leuk om mee te spelen, omdat er verschillende zinnetjes gezegd worden."

'Fantasie wordt geprikkeld'

Liane, moeder van Esra (4), Ayda (3) en Elif (1): "De magische koets is erg toegankelijk voor kleine kinderen. Het is snel duidelijk hoe hij werkt. De fantasie wordt geprikkeld, mijn meiden waren direct prinsesje aan het spelen! Ze misten alleen wel een prins."


Wist je dat kinderen voor hun 4e jaar nog vooral naast elkaar spelen, in plaats van met elkaar? Dat verandert zodra hij begint te snappen dat andere kinderen dezelfde behoeften hebben.
 
 
Peuters leren het meest door te imiteren. Ze spelen situaties na in hun spel, dat prikkelt de fantasie.

'Eenvoudig en leerzaam'

Emely, moeder van Louise (4) en Olivia (2): "Wij zijn thuis groot fan van VTech Vrolijke Vriendjes. De koets is heel uitnodigend om mee te spelen, echt iets voor kleine prinsesjes. Door de grote knoppen en klepjes is de koets eenvoudig en leerzaam. Hij heeft gezellige liedjes met lichtjes en is daardoor ontzettend leuk om mee te spelen. Het is ook leuk om je kind iets te zien uitproberen en te ontdekken en daarin helemaal haar fantasie in kwijt kan."

'Geschikt voor meisjes en jongens'

Marlene, moeder van Emma (4) en Luke (2): "Wat een leuk kleurrijk speelgoed! Er zitten diverse onderdelen aan die kunnen bewegen, de kwaliteit lijkt erg degelijk. Mijn dochter van 4 speelt er mee, maar ook mijn zoon van 2 vindt het prachtig. De koets is dus geschikt voor meisjes én jongens, ondanks de roze kleur!"
 

Testpanel rapport

De WIJ Testmama's waren enthousiast over de interactieve mogelijkheden van VTech Vrolijke Vriendjes Magische Koets! De gezellige geluiden en melodieën zijn leerzaam en door de duidelijke knoppen snapt je kind meteen hoe hij werkt. Er valt genoeg te ontdekken en de koets prikkelt de fantasie. Kortom, zeer geschikt speelgoed voor kleine prinsesjes (én prinsjes)!