Testpanel

VTech Swing en Speel Aap

Speel en dans met deze leuke Swingaap!’’

Pak me dan als je kan! Ren achter deze vrolijke aap aan om hem te pakken en samen te dansen op leuke muziekjes. De WIJ Testmama’s zagen hoe vrolijk hun kinderen reageerden op de interactieve en dansende Swing en Speel Aap van VTech.
 

WIJ Testmama's geven hun eindoordeel
★ ★ ★ ★ ★ - Interactief
★ ★ ★ ★ - Leerzaam
★ ★ ★ ★ - Muziek
★ ★ ★ - Stabiliteit
 
 

Blogger Carola testte ook de Speel en Swing Aap en vond het superleuk om de interactie tussen haar kinderen en de aap te zien. Lees hier haar blog!

 

Testperiode: oktober 2017
 

'Goede kwaliteit'

Madiha Djebali, moeder van Adam (3 jaar), Yassir (1 jaar) en Anouar (4 maanden): "Mijn zoon vindt het geweldig om met de aap te spelen en er achteraan te gaan! De Swingaap ziet er kleurrijk, mooi en stevig uit. Er zitten leuke liedjes en woordjes in die Yassir zelf herhaalt, waardoor hij spelenderwijs kan leren. Hij blijft maar bewegen en dansen op de liedjes, zo leuk om te zien! Kwalitatief zit het goed in elkaar en het is leuk dat de aap kan bewegen en een sensor heeft. De kinderen en ik zijn helemaal tevreden."
 

 
Wist je dat er 4 verschillende soorten speeltypen zijn? Een handig hulpmiddel om te bepalen welk speelgoed geschikt is voor jouw kind!
 

'Leuk design'

Saskia Spaargaren, moeder van Noor (1 jaar) en Emma (5 jaar): "De Swingaap heeft een leuk design en maakt mijn dochter vrolijk! Het nodigt Noor uit om er achteraan te lopen en mee te dansen. Ik vind hem erg leuk, klein minpuntje is dat hij snel omvalt."
 

'Dansen en zingen'

Mirjam van Drimmelen, moeder van Seth (3 jaar) en Viviene (1 jaar): "Mijn kinderen spelen graag met de aap en vinden de liedjes leuk! Daarnaast kunnen ze er ook nog wat van opsteken. Mijn dochter danst en zingt mee met de liedjes, maar helaas valt de aap redelijk snel om als ze hem wil pakken. Verder knuffelen mijn kinderen ook graag met de aap, maar eigenlijk is hij daarvoor net even te hard. De Swingaap is wel heel interactief, wat het leuk maakt om mee te spelen."
 

'Spelenderwijs leren'

Sharonna Biharie, moeder van Bhai (3 jaar) en Didi (1 jaar): "De Swingaap heeft mooie vriendelijke kleuren, is kindvriendelijk en vrolijk. Het geluid is goed en duidelijk gesproken waardoor de kinderen spelenderwijs kunnen leren. Hij mocht zelfs mee naar bed. Ze werden dikke vriendjes en hebben intens gespeeld met de aap. Ik ben dik tevreden en de kinderen ook!"
 

 
Pakkertje spelen is voor veel dreumesen een heerlijke bezigheid. Het is avontuurlijk en ze zijn lekker in beweging. Ideaal als je kind geen moment stil kan zitten!
 
 

Testpanel rapport

De WIJ Testmama's hebben gemerkt hun kinderen heel vrolijk gereageerd hebben op de leuke interactieve geluiden en liedjes van de Swing en Speel Aap. Hij nodigt uit om achteraan te lopen en door de ingebouwde sensor reageert hij meteen op de kinderen. Ze leren spelenderwijs door de woordjes van de aap te herhalen, wat met de gezellige liedjes natuurlijk extra leuk is. Ook fijn: door het stevige uiterlijk kan hij wel tegen een stootje. De testmama’s zijn overtuigd en raden de Swing en Speel Aap van VTech zeker aan!