Testpanel

VTech Little Love - Maak Maartje Beter Pop

VTech Little Love - Maak Maartje Beter Pop
'Een interactieve en zeker leuke, leerzame pop'


De kinderen van de WIJ Testmama's zijn met de VTech Maak Maartje Beter Pop vol enthousiasme in de huid gekropen van echte dokters. De educatieve pop leert je wat kwaaltjes zijn en hoe je iemand gerust kan stellen.
WIJ Testmama's geven hun eindoordeel
(maximaal 5 sterren te behalen per onderdeel)
★ ★ ★ ★ ★ - Speelplezier
★ ★ ★ ★ ★ - Leerzaam
★ ★ ★ ★ ½ - Interactief
★ ★ ★ ★ - Gebruiksgemak
 
Testperiode: juni 2016
 

Leuke dokterspulletjes

Jerina (34), moeder van Fabian (7) en Jenna (5): "De pop is erg leuk en goed ontvangen door mijn dochter. Ook haar stoere broer van 7 jaar speelde graag met de pop. Dit doordat ze er daadwerkelijk doktertje mee konden spelen. Het interactieve vond ik erg leerzaam en er zitten leuke dokterspulletjes bij. De pop maakt duidelijk wat je moet doen. Maartje geeft aan waar ze last van heeft en de kinderen kunnen hier op reageren. Daardoor wordt er levendig gespeeld."

Interactief en educatief

Anoeska (40), moeder van samengesteld gezin met 6 kinderen (0, 1, 5, 7, 9 en 19 jaar): "Mijn dochter van vijf had al heel snel in de gaten hoe alles werkte en wat ze moest doen. Maartje is een geweldig leuke interactieve en educatieve pop die haar heeft geleerd hoe je iemand gerust kan stellen, wat kwaaltjes zijn en hoe je deze kunt verzorgen of genezen. Je kind leert zorgzaam te zijn en te helpen bij de kwaaltjes die Maartje heeft."
 
 

Gerichter spelen

Jenny (34), moeder van Julia (8), Isa (6) en Fenna (4): "Onze dochters speelden al veel met haar poppen. Maartje is zeker een toevoeging; de mooie pop is van goede kwaliteit en ze praat en vraagt dingen. Door middel van de lampjes geeft ze aan wat er is en daardoor konden de kinderen gerichter spelen. Die meiden vertelden hele verhalen aan Maartje en nemen haar overal mee naartoe."

Zelf inspreken

Miranda (34), moeder van Tygo (8), Luka (6), Niek (6) en Evy (3): "Super mooie pop, mijn kinderen zijn erg enthousiast! De pop is heel interactief want Maartje stelt vragen en de kinderen konden ook zelf inspreken. Dit zou ik wel graag uit willen kunnen zetten, zodat je zelf kunt bepalen wanneer het veranderd wordt."
 

Testpanel Rapport

De VTech Maak Maartje Beter Pop valt goed in de smaak bij het Testpanel van WIJ. Maartje praat, zingt vrolijke liedjes en kan zelfs de naam van je kind onthouden. Door haar te helpen met het genezen van kwaaltjes is ze leerzaam voor de kinderen. Maartje is van goede kwaliteit en wordt geleverd met interactieve accessoires, waardoor doktertje spelen nóg leuker wordt! De pop is makkelijk in het gebruik en de testpanelleden zouden haar zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

 

Goede indruk

Antiny (31), moeder van Noor (5) en Siem (3): "Ik ben heel positief, omdat de pop kindvriendelijk is en een educatieve functie heeft. Maartje spreekt waardoor ze interactief is. En zelf vind ik de pop ook erg leuk!"

 
Interactief speelgoed is leerzaam en daardoor goed voor de ontwikkeling van je kind. Deze 10 speelgoedregels helpen je op weg om speelgoed uit te kiezen dat past bij je kind.

Wat je kind leuk vindt en hoe het speelt is afhankelijk van zijn karakter. Wist je dat er vier verschillende speeltypen zijn? Rauwers, douwers, schouwers en bouwers!