Testpanel

VTech - Blub Blub Bad Wendy Walvis en 3 Zeevriendjes

Lekker in bad met kleurrijke zeedieren en vrolijke liedjes’

Het wordt nu wel heel gezellig in bad! En die haartjes zijn zo gewassen als je kind afleiding heeft met de Blub Blub Bad Wendy Walvis en 3 Zeevriendjes van VTech. De WIJ Testmama’s waren verrast door de vrolijke diertjes, leuke en interactieve geluiden en het kleurrijke design!
 

WIJ Testmama's geven hun eindoordeel

★ ★ ★ ★ ★ - Interactief
★ ★ ★ ★ - Leerzaam
★ ★ ★ ★ ★ - Design
★ ★ ★ ★ ★ - Muziek
 
 
 
Blogger Marieke testte Wendy Walvis in het zwembad en zag dat haar zoontje het super vond dat de zeediertjes ook met water kunnen spuiten. Lees hier haar blog!


Testperiode: juli 2017
 

'Prikkelt de fantasie'

Dyane, moeder van Brenn (5) en Neall (3): "We hebben Wendy Walvis getest in het zwembadje in de tuin. Het is leuk, kleurrijk en aantrekkelijk speelgoed voor kinderen. De geluiden en melodietjes maken het heel vrolijk én het prikkelt de fantasie! Mijn kinderen zien nu ook het verschil tussen gewoon speelgoed en badspeelgoed. Het is ook een hele leuke set om cadeau te geven."
 

'Een hoop gezelligheid'

Judy, moeder van Nadine (5), Yinthe (3), Lizzy (1) en Kyra (1): "Wat een mooie, heldere kleuren heeft Wendy Walvis! De zeevriendjes hebben leuke vormen en zijn daardoor heel herkenbaar voor de kinderen. Ze proberen mee te zingen met de liedjes, dus we hebben gelijk ook een hoop gezelligheid in huis. Alle vier mijn kinderen er helemaal gek van!"
 
 
Veel kinderen hebben een hekel aan haren wassen. Waarom ontstaat er eigenlijk steeds een drama in de badkamer?
 

'Weer met plezier in bad'

Amanda, moeder van Ivan (2): "Eindelijk gaat mijn zoontje weer met plezier in bad! Hiervoor was het elke keer drama, maar Wendy Walvis heeft het roer helemaal omgegooid. De walvis is fantastisch gemaakt; hij blijft drijven en dan dat lichtje onder water … top! Mijn zoontje vindt de draaiende fontein heel leuk en zingt alle liedjes mee. Hij kan de diertjes benoemen in kleur en naam en leert zo ook spelen met water. We hebben er veel plezier van!"
 

'Vrolijke liedjes'

Charlotte, moeder van Elena (4), Noa (2) en Aiden (bijna 1): "Wendy zingt vrolijke liedjes en werd overal mee naartoe genomen door mijn kinderen. Het design is mooi en heel kindvriendelijk. Mijn kinderen ervaren badderen en douchen nu als iets plezierigs. Ze hebben er een hoop lol mee!"  
 
Wist je dat het vertrouwd raken met water goed werkt tegen watervrees en een goede basis is om op zwemles te gaan?
 

'Groot feest in de tuin'

Iris, moeder van Koen (4) en Tess (2): "Het speelgoed van VTech werd bij ons getest in het buitenbadje. Het was meteen groot feest in de tuin! De kinderen zongen snel mee en de vrolijke liedjes blijven lekker hangen. Ze waren vooral bezig met het water spuiten uit de zeevriendjes en dat je ze aan elkaar kunt bevestigen maakt het helemaal af. Echt heel vrolijk speelgoed voor in bad!"
 
 

Testpanel rapport

De WIJ Testmama's testten de Blub Blub Bad Wendy Walvis en 3 Zeevriendjes van VTech en merkten hoeveel plezier hun kinderen hadden met de leuke en kleurrijke badspeeltjes. De vrolijke liedjes werden al snel uit volle borst meegezongen. De kinderen leerden de dieren en kleuren herkennen en ontdekten hoe de walvis bleef drijven. De WIJ Testmama’s zijn overtuigd en raden Wendy Walvis zeker aan!