Testpanel

VTech Blub Blub Bad Bootjes, badspeelgoed

VTech Blub Blub Bad Bootjes

Met de VTech Blub Blub Bad Bootjes zijn de kinderen van de WIJ Testmama's haast niet meer uit bad te krijgen, zo leuk vinden ze dit vrolijke, muzikale badspeelgoed. Waarmee je trouwens ook prima kunt spelen als je niet gebadderd wordt.
WIJ Testmama's geven hun eindoordeel
(maximaal 5 sterren te behalen per onderdeel)
★ ★ ★ ★  ½ - Speelplezier
★ ★ ★ ★ - Leerzaam
★ ★ ★ ★ - Interactief
★ ★ ★ ★ - Design
★ ★ ★ ★  ½ - Veelzijdig

 
Testperiode: juni 2016
 

Fan van Ziggy

Angelique (29), moeder van Noé (4) en Loïs (1): "Ik vind de Blub Blub Bad Bootjes geweldig, en mijn dochters ook. Mijn jongste is helemaal fan van Ziggy Zeilboot. De gezellige meezingliedjes zijn gemakkelijk te onthouden. Kinderen kunnen hun fantasie gebruiken bij het spelen en ze leren het verschil tussen verschillende boten."
 

Samen spelen

Hester (37), moeder van Peer (3) en Jasmijn (1): "Wat een grappige bootjes! De vrolijke liedjes en melodietjes maken het erg leuk om mee te spelen. De stemmen passen goed bij de verschillende boottypen. Peer en Jasmijn vinden het heerlijk om met elkaar met de Blub Blub Bad Bootjes te spelen." 
Een baby van negen maanden heeft andere speelbehoeften dan een dreumes van anderhalf. Daarbij is het speelgoedaanbod enorm. Welk speelgoed is geschikt voor jouw kind? Doe je voordeel met deze aankooptips.

Vrolijk en robuust

Linda (32), moeder van Jeronnimo en Giovanni (1,5): "Mijn jongens spelen de hele dag door met de Blub Blub Bad Bootjes, ook als ze niet in bad zitten. Het is vrolijk en robuust speelgoed."


Vrolijke kleuren

Monique (34), moeder van Jaimy (5), Caitlin (3), Aiden (1): "De kinderen zijn erg gecharmeerd van de verschillende bootjes en vrolijke kleuren."
Veel kinderen hebben een hekel aan harenwassen. Staat dit bij jou garant voor een drama in de badkamer? Er zijn drie redenen waarom je kind van streek raakt. Lees ze hier, met bijbehorende tips.
 

Geweldig speelgoed

Ellen (33), moeder van Eva (2) en Saar (1): "De Blub Blub Bad Bootjes zijn mooi vormgegeven en zien er vrolijk uit. Het is fijn dat je kind de liedjes snel mee kan zingen. Onze oudste kan met de bootjes al echt spelsituaties bedenken, de jongste vaart er vooral mee. De verschillende bootjes in mooie kleuren, die ook nog eens kunnen zingen en praten, maken het geweldig speelgoed. Wij zijn enthousiast!"

Leuk en leerzaam

Leonie (31), moeder van Ronan (3), Dinand (5) en Myrthe (1): "Mijn kinderen slepen de Blub Blub Bad Bootjes overal mee naartoe. Overdag rijden ze ermee door de woonkamer en 's avonds varen ze ermee in bad. Vooral Myrthe vindt ze fantastisch: ze leert de liedjes en maakt voortdurend broemgeluidjes. Ik ben blij dat er ook een stand op zit met zachte melodietjes; even rust… "

WIJ Testpanel rapport

De VTech Blub Blub Bad Bootjes vallen in de smaak bij het WIJ Testpanel. De bootjes zorgen voor veel speelplezier. En niet alleen in bad, want het merendeel van de kinderen speelde er ook mee in de woonkamer. Voor de bad-vermijders waren de Blub Blub Bad Bootjes een leuke stimulans; Stijn Sleepboot, Ziggy Zeilboot en Sem Speedboot laten zien hoe leuk het is in het water. Ze kunnen praten, maken muziek en zingen liedjes. De Blub Blub Bad Bootjes zijn waterdicht, stevig en schakelen automatisch uit als er niet meer mee gespeeld wordt. Bijna alle testpanelleden vonden de bootjes leerzaam en zouden ze aanbevelen bij vrienden en familie. Het allerleukste aan de bootjes: de verschillende modellen en vrolijke kleuren en geluiden.