Testpanel

VSM Kind Cinababy buikjesolie

VSM Kind Cinababy buikjesolie: 'Ook als je kind geen darmkrampjes heeft, is de buikjesolie heerlijk'

Ook als je kleintje geen darmkrampjes heeft is VSM Kind Cinababy buikjesolie heerlijk, vinden de 50 WIJ testmama's. "Een fijne olie die lekker ruikt en goed smeert", zo luidde het oordeel. Ook de Babymassagewijzer die ze erbij kregen, werd enthousiast ontvangen.
WIJ Testmama's geven hun eindoordeel
★ ★ ★ ★ - Effectiviteit
★ ★ ★ ★ ½ - Gebruiksgemak
★ ★ ★ ★ - Geur
★ ★ ★ ★ - Ervaring baby
★ ★ ★ ★ - Aanrader
★ ★ ★ ★ - Babymassagewijzer

 
Testperiode: mei 2015
 
Een fijn moment voor jou en je baby
VSM Kind Cinababy buikjesolie is speciaal ontwikkeld voor een ontspannende en verzorgende buikmassage. Maar je kunt de olie ook voor andere lichaamsdelen prima gebruiken. Marjanne (25) masseerde haar zoon Levi (10 maanden) ermee. "Mijn zoon heeft geen krampjes, maar voor zijn beentjes vond ik het een fijn product. De geur is aangenaam en de olie plakt niet. Dat werkt erg prettig." Leontien (33) testte de buikjesolie bij haar baby'tje Stef van 5 maanden. "Een heel fijne, heerlijk ruikende olie die snel wordt opgenomen door de huid. Een warme kamer, relaxmuziek aan, m'n zoontje op schoot, olie op m'n handen en genieten." Lees hieronder hoe de massages en de olie andere testmama's zijn bevallen.
'Heerlijke moeder-zoon­momenten' Josien (39): "Het waren heerlijke moeder-zoonmomenten met Nathan (1 maand) met een fijn product en een duidelijke instructie. Wij blijven zeker van de massages met Cinababy buikjesolie genieten!"
 
'Zijdezacht huidje' Marjan (29): "Een massage is voor ons een fijne manier om samen de dag af te sluiten. Ik gebruikte een ander merk babymassageolie, maar ik wil nu alleen nog VSM Kind Cinababy buikjesolie. De olie smeert erg fijn uit, trekt goed in en heeft een aangename geur. En het huidje van mijn dochter Rosalie (10 maanden) is zijdezacht."
Valt jouw baby lastig in slaap? Maak er een gewoonte van om je baby voor het slapen te masseren. Door zo'n vast rustpunt in te bouwen, gaat je kind in ieder geval ontspannen zijn bedje in. Tips voor een fijne babymassage.
'Blij verrast' Wendy (33): "Ik ben blij verrast door de handige verpakking en de heerlijke geur. De olie smeert ook goed uit."
'Goede stoelgang' Ilona (31): "Nora (7 maanden) werd er heerlijk rustig van en de stoelgang kwam goed op gang."
De babyhuid heeft nog geen beschermende zuurmantel. Daardoor is zij extra kwetsbaar. Goede huidverzorging helpt om je baby's huid mooi en gezond te houden.
'Meteen ontlasting' Marieta (31): "Na de buikmassage had Jens (8 maanden) meteen ontlasting in zijn luier."
 
'Handige massage­wijzer' Marianne (28): "De massages waren een heerlijk moment samen met mijn dochter Milou (3 maanden). Door de massagewijzer weet je precies wat je moet doen. Het gieten uit het flesje ging mij alleen minder goed af. Misschien een spraydop?"
 
Je baby begint steeds vanuit het niets heel hard te huilen. Daarbij trappelt hij flink met zijn beentjes. Conclusie: darmkrampjes. Wat is de oorzaak en kun je het voorkomen?
'Ontspanningsmoment' Sonja (25): "Een leuke manier om een ontspanningsmoment toe te voegen aan de dagelijkse routine. Op deze manier was ik heel bewust bezig met Xem (9 maanden) en hij met mij. Fijn voor baby én mama dus!"
'Helpt bij buikkrampjes' Angelique (32): "Leuk om me op deze manier te verdiepen in babymassage. En dat de olie ook nog helpt bij buikkrampjes, maakt het helemaal een fijn product."

WIJ Testpanel rapport

De Testpanel-moeders zijn het erover eens: babymassage is genieten voor baby én mama. En de VSM Kind Cinababy buikjesolie werkt daar prima aan mee, dankzij de aangename geur en goede smeerbaarheid. De testbaby's werden er in ieder geval heerlijk ontspannen van. Sommigen zodanig dat ze van een vol buikje geen last meer hadden!

Voor een zacht en blij buikje

VSM Kind Cinababy bevat de natuurlijke ingrediënten amandel-, mandarijn-, sinaasappel-, lavendel- en rozemarijnolie. Deze etherische oliën staan bekend om hun kalmerende eigenschappen. Ze worden van oudsher ingezet om de spijsvertering te bevorderen. Door je kind te masseren met Cinababy buikjesolie combineer je de stimulerende en rustgevende effecten van massage met de positieve invloeden van de oliën voor een goede darmwerking. Ga voor meer informatie naar vsmkind.nl/cinababy-buikjesolie