Testpanel

Stokke Xplory met style kit, kinderwagen

Stokke Xplory met style kit: 'een wagen die qua looks en gebruik helemaal bij mij past'

De Stokke Xplory rijdt heerlijk, is praktisch én hip. Een kinderwagen waar de WIJ Testmama’s blij van worden! Ze testten de wagen met reiswieg of seat en pimpten hem met hun favoriete stijlkit.
WIJ Testmama's geven hun eindoordeel
★ ★ ★ ★ - Design
★ ★ ★ ★ - Gebruiksgemak
★ ★ ★ ★ - Rijcomfort
★ ★ ★ ★ ★ - Contact met kind

 
Testperiode: juli 2015
 
Een kinderwagen? Je hebt eerder een verhuiswagen nodig als je met je baby op stap gaat, zoveel gaat er mee! Bekijk de babychecklist voor een dagje weg.

Duidelijk een kwaliteitsproduct

Floor Kruse testte variant Deep Blue met zoon Ben (3 maanden) in de reiswieg.
"Wat een prettige wagen! Hij stuurt makkelijk, je klapt ‘m snel in en hij is mooi hoog. Ik kon de wagen eenvoudig zelf in elkaar zetten. De Xplory voelt solide aan en is gemaakt van mooi materiaal. Duidelijk een kwaliteitsproduct waarover is nagedacht."
 

Overal makkelijk tussendoor

Judith Cornelisse koos voor de rode variant. Dochter Nova (3 maanden) ging mee in de reiswieg en seat.
“Ik heb de wagen overal mee naartoe gesleept. Hij is heel handig tijdens het shoppen, je kunt overal makkelijk tussendoor. Ook paste hij prima in de bus en de tram. De reiswieg heb ik niet veel gebruikt, Nova wilde graag rechtop zitten. Met de zitverkleiner in de seat ging dat prima!”
 

Met veel plezier gebruikt

Marieke Kuipers testte de variant met zoon Abel (8 maanden ) in de seat, kleur Beige Melange. Ze maakte hem persoonlijk met de summerkit Sandy Beige.
“Wij hebben de Stokke Xplory met veel plezier gebruikt. Een eer om zo’n mooie wagen te mogen uitproberen!”

Veel contact met je kind

Marloes Bakker vond de Stokke Xplory True Black het mooist. In combinatie met de zwartwit-gestreepte stijlkit was dit dé wagen voor haar en dochter Nora (13 maanden).
“Een fijne en lichte wagen. Door de hoge zit heb je veel contact met je kind. Ik vind het een echte stadswagen, vanwege de wat kleinere wielen en vering. De kwaliteit van de Stokke Xplory is goed, het is een wagen waarover is nagedacht.”
 

Een fijne wagen

Daphne van den Elzen testte de Xplory met dochter Cleo (11 maanden). Daphne koos voor de seat in de kleur Black Melange en de stijlkit grid.
“Ik had de wagen binnen no time ‘regenklaar’. Je trekt het regenscherm zo over de kap heen zonder dat je kind er last van heeft. Een fijne wagen, alleen jammer dat-ie nogal groot blijft als je hem inklapt. De in hoogte verstelbare zitting is handig als je ergens wat gaat drinken. Je schuift je kind er gewoon gezellig bij."
 
Ook in de herfst of winter kun je prima met je kind naar buiten. Buitenlucht is gezond! Bij kinderwagens zit bijna altijd een bijpassende voetenzak. Daarin blijft je kind lekker warm. Wat is nog meer een must tijdens een winterse wandeling?

WIJ Testpanel rapport

Het WIJ Testpanel is het er over eens: over de Stokke Xplory is goed nagedacht. Hij is praktisch en stijlvol. Of je nu houdt van casual, trendy of klassiek; met de een van de accessoireskits customize je de Xplory helemaal naar jouw eigen stijl. Door de hoge zit ben je steeds in contact met je kind. En zelfs in de regen is het fijn wandelen met de Stokke Xplory, vinden de WIJ Testmama’s. Dat komt goed uit, want in de Nederlandse herfst wil er nog weleens een buitje vallen. En daar is deze mooie kinderwagen dus prima op berekend!