Testpanel

Philips Sonicare for Kids Connected

Gezellig tandenpoetsen met stickers, muziek en leuke app’

Iedere ouder kent het wel, het tandenpoetsen van je kinderen kan een ware uitdaging zijn. Zorg maar eens dat ze stilzitten en 2 minuten lang hun mond open houden. De WIJ Testmama's merkten met de Philips Sonicare for Kids Connected direct verschil met een normale tandenborstel: geen strijd meer!
WIJ Testmama's geven hun eindoordeel
★ ★ ★ ★ ★ - Werking
★ ★ ★ ★ ★ - Design
★ ★ ★ ★ - App

 
Testperiode: maart/april 2017
 

Combinatie met app is perfect

Katelijne, moeder van Mara (4): "De tandenborstel ziet er stevig en solide uit. Leuk dat er gekozen kan worden uit de stickers! Onze dochter was vanaf dag 1 enthousiast over de tandenborstel vanwege de leuke kleuren en het feit dat hij er hetzelfde uitziet als de tandenborstels van papa en mama. De combinatie met de app was perfect. Cadeautjes krijgen na het poetsen, het veranderen van kleur en aankleden van Sparkly, allemaal top! Daarbij zorgt de tandenborstel ook voor extra poetsresultaat t.o.v. een normale tandenborstel. Samen met de app wordt het tandenpoetsen leuk."

 
 

'Stimuleert beter en langer poetsen'

Daniëlle, moeder van Mason (3): "De tandenborstel heeft een gezellige verpakking die direct uitgepakt moest worden. Na het ontdekken gingen we ermee poetsen. Hij is prettig in het gebruik en maakt het gebit goed schoon. In het begin moest mijn zoontje erg wennen en kreeg hij steeds kriebels aan zijn neus. Maar na een paar keer wilde hij eigenlijk al niet meer poetsen met de handtandenborstel. Het stimuleert om beter en langer te poetsen wat erg prettig is zonder teveel strijd!"
 
Veel kinderen verzetten zich bij het tandenpoetsen. Het is best lastig om een kind enthousiast te maken. Lees hier onze tips!.
 
 

'Mooi en goed product'

Mariëlle, moeder van Fenne (4): "De tandenborstel is een mooi en goed product. Goed aan te sturen op zone en de duur van het poetsen. Onze dochter van 4 jaar was er meteen dol op. Lekker stickers plakken om op te leuken! En hij kriebelt zo lekker tijdens het poetsen, zegt ze."

'Leuk en vrolijk'

Marieke, moeder van Julia (4): "Het ziet er leuk en vrolijk uit voor kinderen. Mijn dochtertje kan 's ochtends en 's avonds niet wachten om haar tanden weer te poetsen. Daarnaast poetst ze haar tanden nu zelf en beter. Ook als ouder leer je van de tips en voorbeelden!"

 
Als je kind 3 jaar wordt, is zijn melkgebit waarschijnlijk compleet. Goede gebitsverzorging is belangrijk, jij als ouder kunt hem helpen met poetsen.

'Tandenpoetsen met muziek'

Esther, moeder van Norah (3): "De Philips Sonicare is een mooie tandenborstel die aantrekkelijk is voor kinderen. Het maakt poetsen leuk! Mijn dochter vond het allereerst erg leuk om de tandenborstel te voorzien van een mooie sticker. Ook de app viel in de smaak, het zorgt ervoor dat kinderen toch langer poetsen dan met de hand. Maar wat het belangrijkste is dat mijn dochter het echt leuk vindt om tanden te poetsen. En door het muziekje weet ze precies wanneer ze klaar is. Kortom, een fijne tandenborstel!"
 

Testpanel rapport

De WIJ Testmama's merkten direct hoe enthousiast hun kinderen reageerden op de Philips Sonicare for Kids Connected . Vooral de combinatie met de app was een succes, want het vrolijke figuurtje Sparky maakt het poetsen een stuk gezelliger. Het is eenvoudig om het tandenpoetsen lang genoeg vol te houden en de instructies van de app zijn ook voor ouders zinvol. Het maakt tandenpoetsen weer leuk!