Testpanel

Pampers Baby-Dry luiers, 12 uur lang droog

De nieuwe Pampers Baby-Dry luiers houden je baby 12 uur lang droog!

Super handig als je baby uren lang droogt blijft met één luier! Hij slaapt lekker door en je kunt relaxt met hem op stap. De nieuwe Pampers Baby-Dry luiers hebben drie absorberende banen, die het vocht gelijkmatig verdelen voor een drogere* en comfortabele luier. Lees de ervaringen van de ruim 400 testmama's.

DE CIJFERS VAN HET TESTPANEL
8 van de 10 moeders zijn (zeer) tevreden over de nieuwe Pampers Baby-Dry met absorberende banen
9 van de 10 moeders vinden dat de nieuwe Pampers Baby-Dry hun baby helpt droog te houden, ook 's nachts
8 van de 10 moeders zouden de nieuwe Pampers Baby-Dry aanbevelen!

 
Testperiode: september 2016
 
 
Cristina (29), moeder van Milan (5 maanden): "Ze zijn heel dun, maar absorberen wel heel goed"
Catharina (28), moeder van Laurenco (1 maand): "Dat mijn zoontje vrijer kon bewegen en niet een hele dikke luier 's ochtends had"
Linda (30), moeder van Nora (6 maanden): "Ze zijn heerlijk dun en toch werd mijn meisje iedere ochtend met droge billetjes wakker"
Annelies (29), moeder van Rhodé (2 maanden): "Mijn dochtertje bleef goed droog. Er was ook nauwelijks sprake van doorlekken, in tegenstelling tot andere luiers"


Eveline (34), moeder van Lex (1 maand): "Het lijkt alsof de luier hoger op het buikje van mijn zoon komt en mijn mannetje is erg beweeglijk, maar hierdoor blijft de luier beter op zijn plek zitten. De luier blijft erg droog, langer dan ik gewend ben"
Jihan (26), moeder van Basmala (6 maanden): "Dat mijn dochter veel langer nachts kan doorslapen dankzij de nieuwe Pampers Baby-Dry"
Arzu (21), moeder van Marouane (5 maanden): "Mijn zoontje werd niet wakker met een grote bonk luier tussen zijn benen"

Pampers Baby-Dry

De nieuwe Pampers Baby-Dry luiers hebben een uniek ontwerp met drie absorberende banen. Deze helpen het vocht beter vast te houden en te verdelen over de luier. De luier houdt zijn vorm, ook wanneer hij vol is en biedt daardoor meer comfort tussen de beentjes. Je baby is als hij wakker wordt nog net zo door als toen hij ging slapen!

* Versus de vorige luier.