Testpanel

Nestlé PyjamaPapje, gezond en smaakvol

'Een gezond en smaakvol papje'

De overgang naar vast voedsel kan best even wennen zijn voor je baby. En ook voor jou, want hoe weet je nou precies of jouw kind genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt? Een papje kan een goede oplossing zijn: het vertrouwde van melk samen met de juiste bouwstoffen. De WIJ Testmama's (ruim 550) vonden Nestlé PyjamaPapje een goede en verantwoorde toevoeging op de dagelijkse voeding van hun kind!
WIJ Testmama's geven hun eindoordeel
(maximaal 5 sterren te behalen per onderdeel)

★ ★ ★ ★ ★ - Voedingsstoffen
★ ★ ★ ★ ★ - Smaak
★ ★ ★ ★ - Gebruiksvriendelijk

Testperiode: april 2017
 

Smullen maar

Karolina, moeder van Zoya (9 maanden): "Mijn kleine heeft er van gesmuld! Het is makkelijk te bereiden, heeft een lekkere smaak en het is ook nog gezond!"

Prettig in gebruik

Frencis, moeder van Mila (7 maanden): "Een heel fijn product met een lekkere smaak! Mijn kleine meisje vond het heerlijk en sliep goed door 's nachts. Nestlé PyjamaPapje is ook prettig in gebruik."
 

 
Met welke vaste hapjes kun je het beste beginnen? Lees hier handige tips over de overgang naar vast voedsel.  
 

Lekkere en gezonde toevoeging

Ilona, moeder van Luca (3) en Mila (10 maanden): "Het papje ruikt lekker en mijn dochter lust het graag! De dikte na bereiding is precies goed. Wel moet je het meteen goed roeren of schudden want anders krijg je klontjes. Een lekkere en gezonde toevoeging aan haar voedingsschema."

 
 
Je baby groeit als kool en met die snelle groei verandert ook zijn behoefte aan vitamines. Welke vitamines heeft je kind wanneer nodig?
 

Handig blik

Suzan, moeder van Féline (4) en Finn (8 maanden): "De pap zit in een handig bewaarblik. Wel miste ik een schepje, maar deze hebben we gebruikt van de melkpoeder. Onze zoon vindt het heerlijk!"  

 

Heerlijk smullen

Marlotte, moeder van Thijs (11 maanden): "Mijn zoontje zit heerlijk te smullen van het papje! Ideaal voor een ochtend- of avondfles. Het is fijn dat het in blikken zit en dat je niet veel nodig hebt voor een papje. Ik ga het zeker weer kopen."

Gezond en makkelijk

Lineke, moeder van Nora (8 maanden): "Mijn dochter vond het heerlijk. En het is gezond en makkelijk klaar te maken!"

 

Testpanel Rapport

De WIJ Testmama's testten Nestlé PyjamaPapje en zijn overtuigd door de smaak en gezonde samenstelling. Door het handige blik is het makkelijk klaar te maken en kan het zowel met een papfles als met een bordje gegeven worden. De kinderen smullen ervan, een echte aanrader dus!