Testpanel

NAÏF Nurturing Cream

Een lekker ruikende vette crème tegen droge plekjes, zonder schadelijke stoffen!’

Heeft jouw kind last van schrale plekken, eczeem of vaak een droge huid? Dan is de NAÏF Nurturing Cream een echte must try. Bij NAÏF noemen ze de ingrediënten ook wel de ‘vette superhelden’, want de crème zit boordevol goede oliën: zoete amandelolie, macadamia olie, avocado-olie, katoenzaadolie en zonnebloemolie. De crème smeert lekker weg en heeft een heerlijke (allergeenvrije!) geur. Je kan de crème voor zowel het lichaam als het gezicht gebruiken, perfect dus tegen schrale wangetjes en droge plekjes op armen of benen. De WIJ Testmama’s zijn enthousiast! Lees hieronder de reviews.  
WIJ Testmama's geven hun eindoordeel
(maximaal 5 sterren te behalen per onderdeel)

★ ★ ★ ★ ★ - Geur
★ ★ ★ ★ - Werking
★ ★ ★ ★ ★ - Smeerbaarheid
★ ★ ★ ★ - Prijs

 

 

 

Testperiode: april 2019
 

'Prettige geur'

Marjolein, moeder van Samara (8 maanden): "Ik ben zeer tevreden. Mijn dochter heeft een prachtige huid met soms droge plekjes. Door het gebruik van deze crème waren alle plekjes zo goed als weg. Prettige bijkomstigheid: ik smeerde uiteindelijk mijn eigen (erg droge) handen er ook steeds mee in en ze voelde heerlijk aan. De geur van het product is zo prettig dat ik online gekeken heb naar alle andere producten van NAÏF, ik ga zeker meer van kopen. Bedankt voor de smeertest, mijn dochter en ik hebben ervan genoten!"

'Eczeem verdwijnt'

Florance, moeder van Milena (4 jaar) en Manoï (7 maanden): "Wat een lekkere geur! Mijn dochter van 4 jaar heeft liever deze crème dan haar crème tegen eczeem, omdat NAÏF niet prikt. Mijn man heeft hem zelfs gebruikt voor zijn droge handen. Het werkt top, want de eczeem in mijn dochters knieholte is zelfs helemaal weg! Erg fijn dus."

'Makkelijk smeerbare crème'

Sigrid, moeder van Juune (4 jaar) en Luus (9 maanden): "Een fijne en makkelijk smeerbare crème. De prijs vind ik wel wat aan de hoge kant, wat maakt dat ik toch zou twijfelen over een volgende aankoop. Maar voor nu een goede indruk van de NAÏF Nurturing Cream!"

'Een heerlijke vette crème'

Bianca, moeder van Kyan (7 maanden): "Het is een heerlijke vette crème, met een lekkere geur. Mijn zoontje vindt het heerlijk om ingesmeerd te worden met NAÏF Nurturing Cream. En stiekem heb ik het ook gebruikt voor mijn droge handen. De droge plekken gingen weg, helaas is de eczeem niet helemaal weggegaan. Het is wel een stuk rustiger en minder rood. Een fijn product!"

'Zachte huid na gebruik'

Bertina, moeder van Vince (5 maanden): "De NAÏF Nurturing Cream is een lekkere crème die goed uitsmeert en een heerlijk zachte huid geeft na gebruik. Mijn zoon had last van berg en het meeste is weg door de vette crème!"

'Lekkere zachte crème'

Theresa, moeder van Nora (9 maanden): "Een lekkere zachte crème voor het babyhuidje!"
 

'Veel minder droge huid'

Roos, moeder van Suze Roza Salomé (11 maanden): "De NAÏF Nurturing Cream heeft een heerlijke geur en is fijn smeerbaar. Lekker vet, maar niet té. De huid is gelijk lekker gevoed en is veel minder droog. Ik vind de tube wat klein, ik zou een grotere wat handiger vinden"

'Geeft de droge en schrale huid rust'

Mariëtte, moeder van Leia (11 maanden): "De crème smeert heel fijn uit en ruikt ontzettend lekker! Mijn dochter vond het zo lekker, dat als ik haar wangetjes aan het insmeren was, het mondje ook meteen open ging. Het is geen hele vette crème, maar geeft de droge en schrale huid wel rust. Erg fijn!"

Testpanel rapport

De WIJ Testmama's hebben de NAÏF Nurturing Cream getest en zijn zeer te spreken over de werking en smeerbaarheid van de crème! De crème is getest op de droge plekjes van zowel de kinderen als de mama’s zelf. De geur werd als prettig ervaren en het gaf na gebruik een heerlijk zachte huid. Bij de kinderen met eczeem verminderde of verdwenen de droge plekjes. De Nurturing Cream is lekker vet waardoor het goed uitsmeert en snel intrekt. Over het algemeen werd de huid minder rood en veel rustiger. En een leuke bijkomstigheid: de kinderen genoten van het insmeren!