Testpanel

Mega Bloks First Builders 123 Leertrein

Mega Bloks First Builders 123 Leertrein is superleuk speelgoed’

De Mega Bloks First Builders 123 Leertrein is superleuk om mee te spelen én spelenderwijs te leren tellen, vindt het WIJ Testpanel. En dankzij de grootte van de blokken perfect voor dreumeshandjes vanaf 1 jaar!
WIJ Testmama's geven hun eindoordeel
★ ★ ★ ★ - Design
★ ★ ★ ★ - Speelplezier
★ ★ ★ ★ - Leerzaam
★ ★ ★ ★ - Stimulerend

Bestel nu op
 
 
Testperiode: april 2016
 

'Veel speelplezier'

Nikita Lensen (30), moeder van Julie (1): "De eerste dagen was vooral de doos van de trein interessant, haha. Maar nadat wij de trein in elkaar gezet hadden, heeft Julie er veel plezier aan beleefd. Ze vond het erg leuk om de kleine blokjes op elkaar te stapelen en daarna weer van elkaar af te halen. Het is fijn dat de blokken zo licht zijn: als deze op je teen vallen is het toch een stuk minder pijnlijk dan bij bijvoorbeeld houten blokken. En het maakt minder herrie."

Nikita maakte een leuk filmpje van haar dochter terwijl zij met de Mega Bloks First Builders 123 Leertrein speelt.

 

WIJ Testpanel rapport

De vrolijke Mega Bloks First Builders 123 Leertrein valt bij alle WIJ Testmama’s goed in de smaak. Het grootste pluspunt is de grootte van de blokken, waardoor je baby er al jong mee kan spelen. Daarnaast prijzen de moeders het lichte gewicht (“Makkelijk te stapelen én geen lawaai als de blokken vallen.”) en de manier waarop creativiteit gestimuleerd wordt. Ieder kind kan de trein op zijn eigen manier op- en afbouwen, in verschillende vormen. Een genot om mee te spelen, hebben de Testmama’s zich door hun kids laten vertellen.

'Lekker groot'

Iris Avezaat (26), moeder van Charissa (1) en Damian (3): "Ik vind de Mega Bloks First Builders 123 Leertrein superleuk speelgoed. Doordat de blokken lekker groot zijn, kon ook Charissa er goed mee spelen."
 

'Leerzaam en stimulerend'

Trijnie van Lith (33), moeder van Owen (1) en Kyan (3): "Ik vond het erg leuk dat de jongens echt samen met de trein speelden. De trein stimuleert de creativiteit van kinderen. Je kunt er op een speelse manier je kind mee leren tellen en kleuren laten herkennen en benoemen."
Je baby ontdekt met spelen zichzelf en de wereld om hem heen. Veilig speelgoed helpt hem bij deze ontdekkingsreis. Gebruik speelgoed dat past bij de ontwikkelingsfase van je baby. En zorg voor een veilig gebruik ervan. Check de spelregels voor veilig spelen.