Testpanel

Fisher-Price Eerste Woorden Puppy

Zing mee en leer woordjes met de interactieve puppy!’

Spelen, luisteren, zingen en leren tegelijk? Met de Eerste Woorden Puppy van Fisher-Price kan het allemaal. Deze knuffelige hond heeft meer dan 75 liedjes, geluiden en woordjes die reagert op aanraking. Je kan kiezen uit drie speelniveaus, waardoor de puppy meegroeit met je kind. Leuk detail: het oplichtende hartje knippert mee op de muziek. De zes WIJ Testmam’s zijn enthousiast over de Fisher-Price Eerste Woorden Puppy. 
WIJ Testmama's geven hun eindoordeel
(maximaal 5 sterren te behalen per onderdeel)

★ ★ ★ ★ ★ - Geluid
★ ★ ★ ★ ★ - Leerzaam
★ ★ ★ ★ ★ - Kwaliteit
★ ★ ★ ★ - Bediening

 

 

 

Testperiode: augustus 2018
 

'Veel liedjes en lichtjes '

Irina, moeder van Sophia (3) en Elvira (2): "Ik vind het geweldig speelgoed! Mijn kinderen gingen er gelijk mee zingen en dansen, normaal doen ze dat niet zo snel. De puppy heeft heel veel verschillende liedjes, woorden en lichtjes. Belangrijk pluspunt: de kinderen kunnen ook er samen mee spelen, zingen en dansen." 

'Meegroeien met drie niveaus'

Natascha, moeder van Nathalie (1) en Leandro (3,5 maand): "Mijn dochter speelt heel leuk met de Eerste Woorden Puppy en is enthousiast aan het dansen bij bekende liedjes. Ze luistert en speelt heel aandachtig met de hond. De puppy heeft drie niveaus waardoor ze er ook in mee kan groeien. Daardoor verwacht ik dat het langere tijd interessant blijft." 

Wist je dat het plezier in woordjes leren en ‘lezen’ veel meer invloed heeft op de uiteindelijke leesvaardigheid dan de hoeveelheid woorden die je kind kan?

'Gezellig meezingen'

Trudy, moeder van twee tieners en Naomie (5), Jacob (4), Ruben (3), Maarten (1) en Julian (1): "Al mijn kinderen hebben er plezier van. Niet alleen de kleintjes, maar ook mijn puberdochters van 12 en 15 hebben alle teksten en liedjes beluisterd. Er wordt gezellig meegezongen! Het is leuk speelgoed zonder teveel harde geluiden. De liedjes zijn helder en duidelijk, en ze kunnen ook lekker met de puppy knuffelen."

Vanaf ongeveer twee jaar begint je kind ritmisch op muziek te bewegen. Dansen is heel goed voor de ontwikkeling van de spiercontrole!

'Veel liedjes en lichtjes '

Lisa, moeder van Feline (2), Mathijs (1) en Thomas (1): "De beschrijving van De Eerste Woorden Puppy komt goed overeen met hoe de knuffel ook echt is. Hij zegt veel duidelijk herkenbare woorden en zingt leuke liedjes."

'Leuk en vrolijk'

Lubica, moeder van Noa (8) en Carolien (2): "Vooral de muziek is hier favoriet. De Eerste Woorden Puppy zingt diverse liedjes die mijn dochter allemaal meezingt. Daarnaast ziet hij er leuk en vrolijk uit!"
 

'Spelenderwijs woordjes leren'

Lindsay, moeder van tweeling Lizzy en Djae (bijna 8 maanden): "Ik vind de puppy hartstikke leuk en mijn kinderen spelen er graag mee. Het fijne is dat hij spelenderwijs kennis laat maken met woorden. Ideaal dat mijn kinderen zo hun eerste woordjes leren! Als je bijvoorbeeld op zijn hand drukt, dan zegt hij ‘Dit is mijn hand’. Zo leuk! Misschien zou het ook leuk zijn als er meer keuze was uit verschillende dieren, bijvoorbeeld een kat, olifant etc."

Testpanel rapport

Vooral de liedjes en woordjes van de Eerste Woorden Puppy van Fisher-Price vielen erg goed in de smaak bij de kinderen van de WIJ Testmama's. Door de verschillende speelniveaus werden ze op hun eigen niveau gestimuleerd om te onderzoeken. De puppy spreekt helder en duidelijk, zonder teveel harde geluiden (ook fijn voor mama ☺). Er werd aandachtig gespeeld en veel gedanst! Ook is de puppy zacht en knuffelig, wat ook als pluspunt werd ervaren. De WIJ Testmama's zijn overtuigd en raden de Eerste Woorden Puppy zeker aan!