Testpanel

Dyson V8 snoerloze stofzuiger, licht en krachtig

Dyson V8 snoerloze stofzuiger
'Een lichtgewicht krachtige stofzuiger die gemakkelijk te bedienen is'

 
Met kleine kinderen ligt je huis al snel vol met zand en kruimels. Wel zo prettig om dan een wendbare stofzuiger binnen handbereik te hebben! De WIJ Testmama's zijn ijverig aan de slag gegaan met de Dyson V8.
WIJ Testmama's geven hun eindoordeel
(maximaal 5 sterren te behalen per onderdeel)
★ ★ ★ ★ ★ - Bediening
★ ★ ★ ★ ★ - Gebruiksgemak
★ ★ ★ ★ - Werking

 

 
Testperiode: oktober 2016
 

'Makkelijk in gebruik en zeer wendbaar'

Pleun (41), moeder van Veerle (1): "De Dyson V8 is makkelijk in gebruik en zuigt echt veel beter dan andere stofzuigers. Mijn favoriete hulpstuk was toch echt de kruimeldief en wát voor kruimeldief. Echt super veel zuigkracht! Hij zoog voor mijn gevoel veel meer stof op dan mijn oude stofzuiger. Mijn vloerbedekking is nog nooit zo schoon geweest. En dat je niet meer met snoeren zit te klooien op bijvoorbeeld de trap is een zegen. Op de 'Max' stand is de accu wel wat snel leeg, maar ik vond hem verrassend licht en door het ontwerp zeer makkelijk te wenden."
 

'Een fijne stofzuiger én kruimeldief'

Lieke (28), moeder van Linde (bijna 1): "Het is makkelijk, vooral met kleine kinderen in huis. Je pakt de stofzuiger snel en hoeft niet eerst allerlei handelingen te verrichten voordat je wilt gaan stofzuigen. De kruimeltjes bij de kinderstoel zijn zo weg en bij de houtkachel is het ook makkelijk. Ik heb wel een aantal keren moeten kijken op de handleiding hoe het allemaal werkt, maar ik vind het een fijne stofzuiger én kruimeldief!"
 
 
 
 

Testpanel Rapport

Geen uitstelgedrag meer voor de WIJ Testmama's, want de Dyson V8 is zo tevoorschijn gehaald. De wendbaarheid van de snoerloze stofzuiger zorgt voor gebruiksgemak: de testmama's konden in een snel tempo gelijk het hele huis stofzuigen. Ze zijn zeer te spreken over de kracht van de Dyson V8 en zouden hem aanbevelen bij vrienden en familie!
 

'De bewegingsvrijheid is geweldig'

Marjoleine (33), moeder van Ferdy (2) en Diederik (1): "De Dyson V8 pakt net zo gemakkelijk als een kruimeldief, maar zuigt net zo goed als een volwaardige stofzuiger. Hij is ideaal in een huis met meerdere etages. De trap stofzuigen kan zonder halverwege te moeten stoppen om het snoer van beneden naar boven in het stopcontact te doen. Wanneer er iets in de zuigmond komt wat daar niet hoort dan stopt hij gelijk met zuigen en draaien, geen babysokjes meer die opgegeten worden! Hij kan goed tussen de kussens van de bank komen en de bewegingsvrijheid is ook geweldig."

'Lichtgewicht krachtige stofzuiger die gemakkelijk te bedienen is'

Marijke (33), moeder van Fosse (3) en Ylva (1): "Een lichtgewicht krachtige stofzuiger die gemakkelijk te bedienen is. Hij zorgt ervoor dat de etensresten niet op de grond blijven liggen of het bergje zand dat van buiten komt. De Dyson V8 is zo gepakt en het is weg. Bij mijn oude stofzuiger bleef het liggen; te veel gedoe! Komt later vandaag wel of morgen. Je komt gemakkelijk in lastige hoekjes!"


 
 
Het is wel zo prettig om je vloer schoon te houden als er kleine kinderen rondkruipen. Een gezonde leefomgeving verkleint de kans op hoesten en benauwdheid én nodigt uit om spelenderwijs de wereld te ontdekken.

Het liefst wil je niet teveel tijd besteden aan schoonmaken en gewoon genieten van je spelende kinderen. Je kunt ook gezellig samen aan huishoudelijke taakjes werken: leuk en leerzaam voor je kind!