Testpanel

Dyson Pure Hot + Cool link, goede luchtkwaliteit

Beter ademen door goede luchtkwaliteit’

Als je baby last heeft van hoestbuien en verkoudheid, dan is het wel zo prettig om schone lucht in huis te hebben. De WIJ Testmama's waren verrast door de goede luchtkwaliteit, eenvoudige bediening, mooi design en handige functies (o.m. verwarmen en verkoelen van de lucht) van de Dyson Pure Hot + Cool Link!
WIJ Testmama's geven hun eindoordeel
★ ★ ★ ★ ★ - Werking
★ ★ ★ ★ ★ - Functies
★ ★ ★ ★ - Design
★ ★ ★ ★ ★ - Bediening


 
 
Testperiode: februari 2017
 
Dit vindt blogger Magali van de Dyson Pure Hot + Cool Link!

 
Blogger Magali merkte dat haar baby Lukas beter sliep door het gebruik van de Dyson Pure Hot + Cool Link. Lees hier haar ervaringen!

'Goede luchtkwaliteit'

Linda, moeder van Bob (3 maanden): "Wat een prettig apparaat! Wij hadden regelmatig hoofdpijn na een nacht slapen. Onze baby slaapt bij ons op de slaapkamer, dus een raam open zetten in de winter is geen optie. Door de Dyson blijft de temperatuur en luchtkwaliteit goed waardoor we fitter wakker worden. Hij is makkelijk te bedienen en heeft een mooi design!"

'Veel beter ademen'

Hanneke, moeder van Bas (5 maanden): "Ik kon veel beter ademen in de ruimte waar de Dyson stond, in vergelijking met mijn slaapkamer waar hij niet stond. Op een koude zondag viel de verwarming uit, maar dat merkten we later pas omdat de Dyson aanstond en voor genoeg warme lucht zorgde. Het apparaat is te bedienen met de afstandsbediening en via de app, wat echt geweldig werkt! Ik vind het leuk om te weten wat het apparaat gemeten heeft en dat in de grafiekjes terug te zien. We hebben veel plezier van dit veelzijdige apparaat. Daarnaast past het ontwerp en de kleur heel goed in onze woonkamer."

'Bedienen op afstand'

Marion, moeder van Zoë Asmin (5 maanden): "Ik heb de Dyson ervaren als heel makkelijk: hij is eenvoudig te installeren en in gebruik te nemen. De frisse lucht die de ruimte werd ingeblazen was aangenaam en ook de warmtefunctie was prettig. Als de Dyson de juiste luchtdruk heeft bereikt, stopt hij automatisch en zodra er iets verandert in de omgeving reageert hij daar op. Ik heb gemerkt dat de luchtkwaliteit binnen 20 minuten weer op het goede niveau is. En het is heel handig dat je het apparaat in een andere omgeving kan bedienen."
Je baby heeft een goede nachtrust nodig om alle indrukken van de dag te verwerken. Een goede luchtkwaliteit draagt bij aan goed en gezond slapen.
Wist je dat schone lucht in huis de kans op het ontwikkelen van allergieën bij je baby aanzienlijk kan verminderen?

'Mooie vormgeving'

Roxanne, moeder van Silvijn (2) en Leanne (1): "De Dyson Pure Hot + Cool link is een mooi apparaat dat zich staande houdt in een huishouden vol met bacteriën en virussen. Hij is makkelijk te bedienen, alles spreekt voor zich en ik vind de vormgeving erg mooi. De temperatuur is eenvoudig in te stellen, de luchtkwaliteit werd een stuk beter in huis!"

 

'Eenvoudig te bedienen'

Stephanie, moeder van Tim (4 maanden): "Door de Dyson werd de luchtkwaliteit een stuk beter in huis. Ook met opwarmen was de lucht een stuk prettiger dan met de gewone verwarming: geen droge lucht. Mijn baby heeft veel minder last van droge korstjes in zijn neus. De Dyson is eenvoudig te bedienen en is handig om de babykamer snel te verwarmen voor bijvoorbeeld badderen of voor het slapen gaan."
 

WIJ Testpanel rapport

De WIJ Testmama's zijn heel enthousiast over de Dyson Pure Hot + Cool Link en merkten direct verschil in luchtkwaliteit. Door de eenvoudige bediening en handige functies is hij prettig in het gebruik en ook nog eens leuk om naar te kijken! De frisse lucht is aangenaam, maar ook de opwarmfunctie is fijn doordat er geen droge lucht meer in huis hangt. De testmama's van WIJ zijn overtuigd!