Testpanel

Dyson Luchtreiniger, Pure Cool link

Dyson luchtreiniger

Dyson luchtreiniger: 'Bij een slechte luchtkwaliteit slaat hij vanzelf aan!' Sta jij weleens stil bij de luchtkwaliteit in je huis? 90 procent van de WIJ Testmama's niet, tot ze de Dyson luchtreiniger mochten testen. Meteen merkten ze dat hun huis frisser en schoner aanvoelde en allergieklachten minder werden. Een prettig idee met een baby in huis!
WIJ Testmama's geven hun eindoordeel
★ ★ ★ ★ - Verpakking
★ ★ ★ ★ - Bediening
★ ★ ★★ - Effect

 
Testperiode: mei 2016
 
 

Slaat vanzelf aan

Patricia (35), moeder van Mirthe (3 maanden) en Ilse (3 jaar): "De Dyson luchtreiniger treedt vanzelf in werking wanneer de luchtkwaliteit niet goed is en heeft de lucht binnen korte tijd weer op het juiste niveau. Ook fijn: het apparaat is eenvoudig te gebruiken."

Handige bediening

Melissa (22), moeder van Lise (7 maanden): "Handig, die bediening via je telefoon! En lekker dat je hem aan kunt laten staan; bij een slechte luchtkwaliteit slaat hij vanzelf aan."

 
Steeds meer kinderen worden geboren met een allergie. Je kunt allergisch zijn voor bepaalde voedingsproducten of bijvoorbeeld stoffen die je inademt. Vooral bij kleine kinderen kunnen de klachten vaag zijn. Hoe herken je een allergie bij je baby?
 

Minder hooikoorts- klachten

Natascha (40), moeder van Siem (8 maanden) en Pleun (3 jaar): "De hooikoortsklachten zijn sterk verminderd en we ruiken de hond minder in huis. Ook kookluchtjes worden sneller geneutraliseerd. Ik ben er dik tevreden over!"

Schone omgeving

Kristel (32), moeder van Luke (5 maanden): "De Dyson luchtreiniger geeft je het gevoel dat je bijdraagt aan een schone omgeving voor je kind, dat is erg prettig. Daarnaast zorgt hij voor minder stof in huis. De ventilatiestand lijkt me fijn voor de zomer! "
Moe zijn hoort erbij met een jonge baby, denk je misschien. Terwijl dat helemaal niet de reden hóeft te zijn van je vermoeidheid. Dit kan namelijk ook komen door een slechte luchtkwaliteit in je slaapkamer. Even checken dus hoe het met jouw leefomgeving gesteld is, voor je radeloos wordt.

WIJ Testpanel rapport

De Dyson luchtreiniger ziet er niet alleen mooi uit, hij werkt ook nog eens écht goed, vindt het WIJ Testpanel. De Testmama's probeerden de luchtreiniger in verschillende vertrekken in huis -slaapkamer, babykamer, woonkamer, keuken -, zowel overdag als 's nachts. 70 procent merkte meteen al verschil zodra ze de luchtreiniger aanzette. De deelneemsters ervoeren frissere lucht, minder stof en nare geurtjes en verlichting van klachten. Allemaal waren ze zeer te spreken over de bediening van het apparaat en ook het bedienen via een app op tablet of smartphone was een uitkomst.