Testpanel

Difrax handsfree borstkolf, gemakkelijk en discreet

Kolven zonder dat iemand het ziet’

Kolven is een uitkomst op die momenten dat je niet zelf wilt of kunt voeden. Met de Difrax borstkolf doe je dit gemakkelijk en discreet, ervaren de WIJ Testmama’s. 
WIJ Testmama's geven hun eindoordeel
(maximaal 5 sterren te behalen per onderdeel)

★ ★ ★ ★ - Geluid
★ ★ ★ ★ ½ - Design
★ ★ ★ ★ ★ - Discretie

Gebruik code: korting en ontvang € 15 korting op jouw Difrax handsfree borstkolf!

 
juni 2016
 

'Weinig geluid'

Cindy (27), moeder van Jill (10 maanden): "Acht weken na Jills geboorte ben ik begonnen met kolven. Ik ging weer werken en wilde graag borstvoeding blijven geven. Dankzij de Difrax borstkolf kolf ik nog steeds, drie keer per dag. Ik heb al mijn vriendinnen de Difrax kolf aangeraden; je hebt je handen vrij, hij maakt weinig geluid en de melk zit meteen in de juiste fles."

'Andere dingen doen'

Silke (26), moeder van Vajèn (9 maanden): "Ik ben gaan kolven om de borstvoeding op gang te brengen. Ik kolf nu nog steeds en wil dit blijven doen totdat Vajèn een jaar is. Dit gaat met de Difrax borstkolf zo makkelijk! Het is heel handig dat je je handen vrij hebt en daardoor ook andere dingen kunt doen tijdens het kolven."

 

 
Kolven kan praktisch zijn om de melkproductie op gang te brengen, overvolle borsten te ontlasten of als je baby tijdelijk geen borstvoeding mag hebben door bijvoorbeeld medicijngebruik. Ook als je weer aan het werk gaat of een keer zonder je baby de deur uit wilt, is kolven een oplossing. Wat gebeurt er eigenlijk als je kolft? Check dit filmpje.

'Voor extra weerstand'

Chantal (28), moeder van Julime (1 jaar): "Julime gaat naar de crèche, waar ze in aanraking komt met veel virussen. Mijn moedermelk is goed voor haar weerstand. Met de Difrax borstkolf kost het kolven me geen enkele moeite. De kolf is heel gebruiksvriendelijk en discreet; ik kolf tijdens mijn werk gewoon in de kantine!"

 

'Kolven hoeft niet vervelend te zijn'

Anoeska (39), moeder van Ties (3 maanden): "Ties is mijn vierde kind. Bij mijn andere drie kolfde ik met een handkolf. Een langzame en soms pijnlijke klus. Bovendien voelde ik me net een melkkoe. Wat een geluk dat ik bij Ties de Difrax borstkolf mocht testen! Ik heb ervaren dat kolven helemaal geen vervelende 'must' te zijn, zoals ik lang gedacht heb." Lees ook Anoeska's blog op WIJ à la Mama over de Difrax borstkolf.

Testpanel rapport

Alle WIJ Testmama's zijn dankzij de Difrax borstkolf langer doorgegaan met het geven van borstvoeding dan ze aanvankelijk van plan waren. Als reden geven ze aan dat de Difrax borstkolf discreet en geluidloos is. De schelp draag je onder je kleding, zodat je onzichtbaar en 'handsfree' kunt kolven. De borstkolf heeft acht verschillende zuigkrachtniveaus en werkt op netstroom en batterijen. Hierdoor neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe.

Afgekolfde moedermelk kun je heel gemakkelijk invriezen in speciaal daarvoor bestemde bakjes. Je kunt ook ijsblokzakjes gebruiken. Wil je je baby de afgekolfde melk geven, dan hoef je deze alleen maar te ontdooien en op te warmen.