Testpanel

Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem

Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem: "Aanrader en trekt snel in!"

Je mooie ronde buik wil je graag mooi houden. 93 zwangere vrouwen testten Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem. Hun conclusie: een fijne balsem die snel intrekt en niet plakt en die zorgt voor een heerlijk zachte, soepele huid!
WIJ Testmama's geven hun eindoordeel
(maximaal 5 sterren te behalen per onderdeel)

★ ★ ★ ★ - Verpakking
★ ★ ★  ½ - Gebruik
★ ★ ★ - Geur
★ ★ ★ ★ ★ - Effect

Testperiode: april 2016
 

Trekt snel in

Denise (27): "Bepanthen Zwangerschaps- striemen Balsem plakt veel minder en trekt veel sneller in dan uierzalf, wat ik eerst gebruikte. Een heel fijne balsem."

 

 

Striemen zijn verminderd

Michelle (25): "Ik gebruik Bepanthen vanaf het begin van de zwangerschap voor mijn buik, borsten, benen en heupen. Vanaf het moment dat ik ben gaan smeren zijn de striae niet verergerd en op sommige plekken zelfs verminderd. Ik ben erg tevreden! "

 
Zwangerschapsstriemen kunnen ontstaan omdat je huid tijdens de zwangerschap wordt uitgerekt. Hierdoor kunnen de elastische vezels in je huid beschadigd raken. Vergelijk het met een elastiekje dat te ver wordt uitgerekt, waardoor het knapt. Zwangerschapsstriemen gaan niet meer weg. Als je geen striae wilt, kun je ze dus beter proberen te voorkomen.

Door vanaf het begin van je zwangerschap je huid soepel te houden en de aanmaak van collageen te stimuleren, vergroot je de kans om striae te voorkomen of verminderen. Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem bevat het plantenextract Centella Asiatica dat er om bekend staat striemen te helpen voorkomen of verminderen door de aanmaak collageen te stimuleren en de huid te versterken.*

Houdt mijn huid soepel

Petra (30): "De Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem is een fijn product om aan te brengen. De crème trekt snel in, ruikt lekker en houdt mijn huid soepel."

Aantoonbaar zachter

Sofie (28) "Ik ben zeer tevreden over Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem. Mijn huid was binnen een paar dagen aantoonbaar zachter en niet meer droog."
 

Geluksmomentje

Balou (27): "Iedere ochtend smeer ik me in met Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem. Dat is mijn geluksmomentje: lekker smeren over mijn steeds dikkere buik."

Zwangerschapsstriemen kunnen jeuk veroorzaken. Een jeukende huid is een zwangerschapskwaaltje waar veel vrouwen last van krijgen, vooral in het laatste trimester. Gelukkig verdwijnen de klachten na de bevalling meestal vanzelf.
 

Zachter en steviger

Hanneke (31): "Een fijne balsem die mijn huid zachter en steviger maakt."
 

Geeft niet af

Kelly (29): "Een lekkere, soepele balsem die niet afgeeft op je kleding."
 

Aanrader

Abigail (26): "Een aanrader voor alle zwangere vrouwen!""

 

 

WIJ Testpanel rapport

Van alle vrouwen die Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem testten kreeg ruim negentig procent geen zwangerschapsstriemen tijdens de testperiode. Het merendeel van de gebruiksters merkte al na een paar dagen verschil; hun huid was merkbaar zachter en soepeler. De eindconclusie van het WIJ Testpanel: een prettige balsem die makkelijk smeert, snel intrekt en je huid soepel, zacht en sterk maakt. 84% Beveelt Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem aan!

Voor meer informatie ga naar bepanthen.nl

*Dexpanthenol ondersteunt het huidherstel, Centella Asiatica helpt het ontstaan van zwangerschapsstriemen verminderen.

Ander testpanel van Bepanthen:
Bepanthen Baby Zalf