Testpanel

Fisher-Price Bright Beats Beatbo Boogie Boombox

Fisher-Price Bright Beats Beatbo Boogie Boombox
Spelenderwijs leren door te dansen en zingen op de leukste liedjes!’

Heb jij een muziekliefhebber thuis? Tijd voor een minidisco! De WIJ Testmama’s hebben de Bright Beats Beatbo Boogie Boombox van Fisher-Price getest en hun kinderen zijn razend enthousiast over de gezellige muziekjes, mooie lichtjes en interessante Boogievriendjes. 
WIJ Testmama's geven hun eindoordeel
(maximaal 5 sterren te behalen per onderdeel)
★ ★ ★ ★ ★ - Interactief
★ ★ ★ ★ - Leerzaam
★ ★ ★ ★ ★ - Muziek
★ ★ ★ ★ ★ - Geluid
 
 
Blogger Magali testte de Beatbo Boogie Boombox en ontdekte dat haar zoontje Lukas de Beatbo continu op zoekt om er een dansje mee te doen en de vormpjes op hun plek te zetten. Lees hier haar blog!
 
Testperiode: oktober 2017
 

'Mini disco in huis!'

Kayee, moeder van Finn (3) en Esmee (1): "De Beatbo heeft leuke melodietjes en een soort discolicht, een geweldige combinatie voor jonge kinderen! We hadden gelijk een soort minidisco in huis, die je met het handvat makkelijk kan verplaatsen naar verschillende ruimtes. Het speelgoed is makkelijk te bedienen en ziet er goed uit. Echt een aanrader!"
 

'Kwalitatief goed speelgoed'

Kim, moeder van Vayèn (1): "Heel degelijk en kwalitatief goed speelgoed voor mijn dochter. Ze vindt de Boombox van Fisher-Price erg leuk vanwege de lichtjes en muziekjes waar ze op kan dansen. Mijn dochter speelt pas sinds kort met speelgoed en dit kan ze ook zelf goed bedienen. Ze vindt het leuk om met de poppetjes te spelen en op de muziekjes te dansen." 
Wist je dat de muzikale ontwikkeling van kinderen voor een groot deel afhankelijk is van jou? Door al vroeg met je kind te zingen of te dansen, stimuleer je zijn toekomstige muzikaliteit.

'Spelenderwijs leren'

Marieke, moeder van Jonah (9 maanden): "Onze zoon kan er geen genoeg van krijgen! Naast de leuke geluidjes zijn er ook veel verschillende gekleurde lichtjes. De liedjes wisselen steeds af als onze zoon op dezelfde knop drukt. Zo leert hij spelenderwijs om te gaan met de verschillende figuren en kan ondertussen heerlijk dansen op de muziek. Hij is steeds bezig om de figuurtjes op de goede plek te zetten en probeert overal aan te draaien en op te drukken. Hij begint te lachen als de muziek begint en wordt er heel enthousiast van! Leuk speelgoed dat goed is voor zijn motorische ontwikkeling."
Veel eenjarigen zijn de hele dag in beweging. Dansen is dan ook een hele goede manier om die energie kwijt te kunnen én goed voor de motorische ontwikkeling.

'Kleurrijk en uitdagend'

Lotte, moeder van Tijn (3) en Janne (1): "De Beatbo is kleurrijk, vrolijk en uitdagend. Mijn kinderen hebben er leuk mee gespeeld en hebben veel meegezongen en gedanst op de muziekjes."
 

'Leuke muziek'

Tamara, moeder van Dilara (1): "Geweldig! De Beatbo is leerzaam speelgoed met leuke muziek. Mijn eenjarige dochtertje zet zelfs al de poppetjes op de juiste plek. De melodietjes duren niet te lang en het is fijn dat je het geluid harder en zachter kan zetten. Ik ben zeer tevreden!"
 

Testpanel rapport

WIJ Testmama's hebben de Bright Beats Beatbo Boogie Boombox van Fisher-Price getest en merkten met hoeveel enthousiasme er werd gedanst op de vrolijke muziekjes. De kinderen wisten al snel hoe de Beatbo werkt en hadden veel plezier met de leuke knoppen en Boogievriendjes. Ze leerden spelenderwijs de vormen herkennen en de mooie lichtjes maakte dat natuurlijk extra leuk. De WIJ Testmama’s zijn overtuigd en raden de Beatbo van Fisher-Price zeker aan!