Testpanel

Bavaria 0.0% Radler Lemon, alcoholvrij biertje

'Een heerlijk zacht, zoet en verfrissend biertje'

 
Als je zwanger bent, valt er genoeg te vieren. De WIJ Testmama's proefden de Bavaria 0.0% Radler Lemon en vonden het een heerlijk verfrissend drankje. 86% zou 'm aanbevelen bij familie en/of vrienden. Proost!
WIJ Testmama's geven hun eindoordeel
(maximaal 5 sterren te behalen per onderdeel)
★ ★ ★ ★ ★ - Smaak
★ ★ ★ ★ ★ - Verfrissend
★ ★ ★ ★ - Fruitig
★ ★ ★ ★ - Schuimkraag
 
Testperiode: januari 2017
 

Lekker alternatief

Linda (uitgerekend op 3 augustus 2017): "Ik ben een liefhebber van een goed biertje, dus tijdens mijn zwangerschap is het soms jammer niet mee te kunnen proosten met mijn vriend. Bavaria 0.0% Radler Lemon is een lekker alternatief, waarmee ik mijzelf ook goed op een zonnig terrasje zie zitten!"

Weer eens wat anders dan frisdrank

Marit (uitgerekend op 23 maart 2017): "Ik vind de citroensmaak heel lekker. Dit biertje met koolzuur is het toch weer een heel andere beleving dan een frisdrank (in positieve zin!). Ik ben benieuwd naar de andere 0,0% smaken en die ga ik zeker proberen."
 
 
Waarom mag je ook alweer geen alcohol drinken tijdens je zwangerschap? Pak een alcoholvrij drankje en lees hier de belangrijkste ins en outs.  
 

Een lekkere vervanger

Kim (uitgerekend op 21 mei 2017): "Een fijn drankje voor bij het eten. Mijn man dronk een biertje en ik Bavaria 0.0%, het is echt een lekkere vervanger voor tijdens de zwangerschap."
 

Het smaakt heerlijk

Wendy (moeder van Gianni (4) en uitgerekend op 15 juni 2017): "Ik heb de blikjes getest samen met een vriendin gedaan die ook zwanger is. We waren een dagje uit en hebben samen geproost in de trein. Het smaakt super!

Gezellig proosten

Lara (uitgerekend op 4 maart 2017): "Een goede optie voor als je zwanger bent of gewoon een keertje niet wilt drinken, maar wel gezellig mee wilt proosten!"

 
 
Nog even checken wat je wel en niet mag eten en drinken tijdens de zwangerschap? Kijk eens naar onze 10x vraag en antwoord over zwangerschap en eten.
 

Lekker languit op de bank

Prescilla (moeder van Dilano (4) en uitgerekend op 21 maart 2017): "Heerlijk tijdens een avondje lekker languit op de bank of na het klussen op de babykamer. Een perfect 'zo nu eerst een Bavaria' moment.  

Een echt 0.0% alternatief

Judith (uitgerekend op 16 maart 2017): "Tijdens mijn zwangerschap vond ik het soms jammer als vrienden een biertje bestelden en ik aan een watertje zat. Veel barren hebben wel 'alcoholvrij' bier, maar dat bevat vaak toch nog 0,5% alcohol, wat ik dan dus toch moest skippen. Met een 0,0% variant is het een stuk makkelijker!"
 

Testpanel Rapport

Zwanger of niet, met de Bavaria 0.0% Radler Lemon kun je gewoon lekker meedoen op feestjes, het terras of thuis. De WIJ Testmama’s vonden het een verfrissend en verrassend biertje. Door de lichte prik en de frisse smaak van citrusvruchten is hij een echte dorstlesser. Een goed alternatief tijdens je zwangerschap en ook daarna!