Stralend Zwanger: Zomerse outfit inspiratie

Stralend Zwanger: Zomerse outfit inspiratie

De zomer staat voor de deur en voor aanstaande moeders betekent dit niet alleen zonnebrand en een zonnehoed, maar ook een kans om met je mooie buik te stralen in outfits die zowel comfortabel als fashionable zijn. Of je nu op zoek bent naar luchtige jurken, mooie badpakken of casual shorts: we hebben de perfecte inspiratie voor je om deze zomer te schitteren. Laat die buik maar zien deze zomer!

Een heel nieuwe zwangerschapsgarderobe

De eerste tekenen voor het aanschaffen voor zwangerschapskleding begint vaak als je spijkerbroek begint te knellen. Wist je trouwens dat jouw maat van positiekleding hetzelfde is als de kledingmaat die je voorheen droeg? Van mooie jurkjes tot comfy pyjama’s en zwangerschapspanty’s: je kan een hele nieuwe garderobe vinden bij Prénatal.

zomer-collectie

Elke maand hebben zij weer nieuwe items om je kledingkast aan te vullen. De nieuwe collecties positiekleding zijn ideaal met elkaar te combineren, zodat je ook tijdens je zwangerschap leuke kleding kan shoppen.

broderie-details

Zomerse collectie

In de nieuwste collectie wordt een koraalroze kleur gecombineerd met zwart en basiskleuren. Comfort is de key samen met een hoog fashion gehalte. Zo hebben de blouse en short een schattig broderie detail aan de zijkant en de crinkle jurk heeft een leuke zigzag structuur. Ook zie je de populaire animal printjes terugkomen.

zwangerschaps-zwemkleding

Zwemkleding waar je babybuik in past

Zwemkleding vinden die zowel comfortabel als flatterend is tijdens je zwangerschap kan een uitdaging zijn, maar maak je geen zorgen! Of je nu op zoek bent naar een elegante tankini of een sexy badpak, wij hebben al gezien dat Prénatal genoeg leuks heeft voor jou en je groeiende buik. Laat die zwangere glow zien terwijl je straalt in het water deze zomer!

Badpak

Een badpak tijdens je zwangerschap bedekt je buik en geeft ondersteuning. Door de speciale pasvorm sluit hij mooi aan. Zoek je een sexy zwangerschapsbadpak? Kies bijvoorbeeld voor een badpak met een mooie halslijn of verdiept decolleté. In de collectie vind je meerdere stijlen badpakken: van een basic zwart badpak tot een badpak met een opvallende print.

Zwangerschapstankini

Een zwangerschapstankini is niet alleen heerlijk comfortabel, maar staat iedere zwangere vrouw goed! De top van de tankini heeft vaak een speelse print. Het broekje is meestal in een uni-kleur. Met een tankini kan je eenvoudig combineren: mix de top met een ander zwembroekje! Shop de leukste zwangerschapsbadkleding bij Prénatal zodat je heerlijk bij het zwembad kunt zitten. Denk je er dan wel aan dat je jezelf goed beschermt tijdens het zonnen?

mini-me-matchen

Matchen met je dochter

Ben je nu zwanger van de tweede of derde en heb je een dochter? Dan zijn er ook leuke mini me items. Straal samen in het mooiste setje en trek een matching outfit aan naar een feestje of een dagje naar de dierentuin.

Veel shopplezier!

Beeld: Prénatal