De fijnste én leukste zwangerschapskleding voor het najaar

De fijnste én leukste zwangerschapskleding voor het najaar

Terwijl de bladeren van de bomen vallen en de temperaturen beginnen te dalen wordt je buik ook steeds groter. Die zwierige zomerjurkjes die eerst nog prima konden zijn nu echt te koud. Tijd voor een leuke zwangerschapsgarderobe die er leuk uitziet én warm genoeg is voor het najaar. Op de redactie doken we in de nieuwe collectie van Prénatal en zetten we de fijnste en leukste zwangerschapsitems voor je op een rij.

Geschreven door Redactie

We zien dit najaar gedurfde kleuren, maar ook comfortabele stoffen. Van fijne basics tot aan heerlijke eyecatchers. Van warme truien tot zachte pyjama’s. Tijdloos, comfy en makkelijk te matchen. Het omarmen van je eigen stijl zet jou in je kracht. En die kracht kun je goed gebruiken nu er een minimensje in je buik groeit. Dus kijk lekker rond en #beyourownstyle.

Gilet van teddystof

Is het nog echt te warm voor een dikke trui, maar heb je het in een dun shirtje weer te koud? Dan is deze teddy gilet perfect. Teddy stof is ook dit jaar niet weg te denken, dus doe ons deze maar. In zwart, wit én bruin!

Gilet van teddystof

Flared broek van ribstof

Als je zwanger bent hoef je niet in leggings en oversized truien te wonen - mag wel natuurlijk - dat bewijst deze leuke flared broek van ribstof maar weer. De broek geeft ondersteuning aan je buik en is heel leuk te combineren met een trui, blouse of shirtje. Zeker voor deze prijs kun je hem niet laten liggen.

Jurken en rokken: comfy & stijlvol

Een van onze favoriete items uit de collectie. Deze zwangerschapsrok mét bijpassende trui, waardoor je een mooie set krijgt. Zit heerlijk en je ziet er tiptop uit. Precies wat je nodig hebt!

Zwangerschapsrok en trui

Je kunt ook gaan voor deze gebreide zwangerschapsjurk. Lekker warm en comfy!

Zwangerschapsjurk

Zwangerschapsblouse met strik

We love this one. Zo chique! Een prachtige blouse met een decoratieve strik én ballonmouwen. Ook een ideale blouse voor een feestje of andere gelegenheid waar je er mooi uit wilt zien. Deze blouse is ook mooi te combineren met de bovengenoemde zwarte flaired broek.

Zwangerschapsblouse met strik

Zwangerschapskleding met printjes

Bij Prénatal hebben ze ook aan de zwangere dames gedacht die graag wat leuke printjes op hun kleding zien. Een mooie bloemenprint met warme, groene en oranje tinten komt terug in deze zwangerschapsblouse. Je hebt hier ook een jurk en t-shirt van. Kies de vorm die jou het best past.

Blouse met print

2-in-1 Zwangerschapsjas

Beige zien we tegenwoordig overal, dus een beige jas past helemaal in het straatbeeld dit jaar. Ook met je zwangere buikje, want deze jas kun je dragen met een beginnend buikje én een dikke buik. Je kunt er een tussenstuk inritsen, waardoor jouw buik heerlijk warm blijft. Wij vinden deze echt top, want ook na je zwangerschap is dit gewoon een heerlijke winterjas! Mocht beige niet zo jouw kleur zijn? No worries. De jas is er ook in zwart en donkergroen.

Zwangerschapsjas

En deze donkergroene zwangerschaps parka is ook top! De jas is voorzien van een capuchon met warme voering en zakken. Daarnaast kun je deze jas ook doordragen na de zwangerschap door het inzetstuk eruit te halen en door middel van de 2-way ritsen.

Donkergroene parka zwangerschapsjas

Zwangerschapspyjama

De nachten aan het eind van je zwangerschap zijn soms lastig. Je kunt je draai niet vinden of de baby besluit om drie uur aan een nachtelijke boks-sessie te beginnen … Probeer toch het beste van de nachten te maken en de rust te nemen die je nodig hebt. Aan deze zwangerschapspyjama kan het niet liggen! De pyjama valt lekker wijd en is van een zacht stofje gemaakt, precies wat je nodig hebt.

Zwangerschapspyjama

Panter pyjamabroek

En wat dacht je van deze fijne pyjamabroek in panterprint?. Op de redactie worden we er zeker enthousiast van, want stiekem is panterprint altijd leuk (vinden wij). Deze broek met zakken en buikband is gemaakt van een comfortabele stof met voldoende stretch. De broek is mooi te combineren met dit grijze shirt uit de nachtmodecollectie.

Benieuwd naar meer? Hier vind je de complete zwangerschapscollectie van Prénatal.