Voorjaar 2024: De leukste outfits voor je peuter

Voorjaar 2024: De leukste outfits voor je peuter

Als je moeder wordt, krijgt shoppen ineens een andere dimensie. Waar je eerder vooral voor jezelf ging shoppen heb je nu ook nog een kleintje om iedere dag én nacht, en soms zelfs meerdere keren per dag, aan te kleden. Een goed excuus om weer eens lekker te winkelen! Daarom speciaal voor jou wat inspiratie voor de leukste outfits zodat jouw mini-me er weer mooi uitziet dit voorjaar.

Geschreven door Redactie

Stap in het voorjaar met stijl! Bij Prénatal vind je de perfecte combinatie van comfort en trendy looks voor je kleintje. Ontdek gedurfde kleuren, zachte stoffen en leuke prints die tijdloos en makkelijk te combineren zijn. Ideaal dat je in geval van een vies shirt niet direct een hele outfit-change hoeft te doen.

En laten we eerlijk zijn: die kleintjes groeien als kool, dus elk seizoen hebben ze weer iets nieuws nodig. Niet vanwege veranderende trends, maar vooral omdat ze alweer uit hun kleren gegroeid zijn. Laat je inspireren en vind jouw eigen stijl, of die van je kind als hij al een sterke eigen wil heeft.

basics-peuters

Fijne basics

Onmisbaar in de kast van je kleine: gemakkelijke kleding waarin ze heerlijk kunnen spelen. Van klassieke t-shirts met een fijn streepje tot comfortabele shorts, deze tijdloze items kun je gemakkelijk met elkaar mixen en matchen. Deze collectie bevat alles wat je kleintje nodig heeft om te spelen, te ontdekken en te groeien. De kleuren van dit seizoen zijn vergrijsd rood, donkerblauw en offwhite.

voorjaarsjas-peuter

Zomerjassen

De eerste zonnestralen maken ons instant vrolijk, maar ze zijn niet direct heel warm. Een fijne zomerjas is dan ideaal. Beschermd je kleintje meteen tegen een onverwachte bui, want we wonen toch in Nederland hè!?. Of gewoon een beetje extra warmte onderweg naar de speeltuin. Welke jas past het beste bij jouw kleintje? Gaan jullie voor een leuke print, denim stof of juist een klassieke trenchcoat?

Mix en match de kleurrijke t-shirts met een stoere denim en maak de outfit compleet met een leuke short. Is jouw avonturier klaar om de wereld te veroveren?

feestkleding-peuters

Feestkleding

Klaar voor elke gelegenheid? Met deze feestelijke collectie is je kleintje dat zeker! Van stijlvolle blouses tot schattige jurkjes en gilets, deze items zijn perfect te combineren voor een unieke look die het hele seizoen meegaat. Kies voor tijdloze witte basics die moeiteloos te mixen zijn met andere stijlen en laat de feestjes maar komen! Met deze feestkleding is je kleintje altijd het stralende middelpunt, ook tijdens de Paasbrunch steelt ‘ie de show!

slaapmode-peuter

Slaapkleding

Houden jullie meer van natuurlijke tinten? Dan kun je de garderobe van je kleine aanvullen met mooie kledingstukken uit de Pure collectie. Of houden jullie meer van de avontuurlijke dromen van Fairytale & Little Dragon? Voor onze grote dierenvriendjes is er de Savanne collectie! Ontdek, zie en voel welk thema bij jullie past.

Slapen in een kriebelige pyjama of een te kleine slaapzak doet niemand goed. De slaapzakken en rompers van Prénatal kun je in ieder geval niet de schuld geven van de gebroken nachten. Ze zijn heerlijk zacht, bieden een veilige en fijne slaapomgeving voor je peuter, en dat terwijl ze er ook nog eens onweerstaanbaar schattig uitzien.

Doe nog meer inspiratie op in de #BeYourOwnStyle folder. En veel shopplezier!

Beeld: Prénatal