Najaar 2023: dit zijn de leukste fashion items voor je kind

Najaar 2023: dit zijn de leukste fashion items voor je kind

Waar je baby weinig protesteerde over jouw kledingkeus, is dat een paar jaar later compleet anders. De kleding battle is aan! Want zeg nou zelf: glittersandalen met een zwembroek, dat kan toch prima als het buiten vijf graden is? Dé fashion trend voor kinderen dit najaar speelt perfect in op deze eigenzinnigheid, want het is mixen en matchen wat de klok staat. Oftewel: ga los en combineer. Wel zo fijn als je items hebt liggen die makkelijk te combineren zijn. En laat WIJ die nu net voor je verzameld hebben.

Geschreven door Redactie

Dit najaar gaat het over #beyourownstyle. Oftewel, mix & match en kies de stijl die jij wilt zijn. Want het omarmen van je eigen stijl zet jou in je kracht en straal je ook uit naar je kind(eren). We helpen je graag op weg met een fijne dosis inspiratie. We zien dit najaar gedurfde kleuren en comfortabele stoffen. Van fijne basics tot aan heerlijke eyecatchers. Tijdloos, comfy en makkelijk te matchen. In de nieuwe najaarscollectie van Prénatal vind je het allemaal. Nieuwsgierig? Hieronder lichten we een aantal items voor je uit.

Comfy broeken

Altijd fijn zijn de comfy broeken met een elastische band. Waar ga jij voor: een rustige variant of toch een drukke print? Het kan en mag allemaal. Ook de tuinbroek is dit najaar helemaal hot.

Flair broek voor peuters met drukke print

De peuterrok

Hoe lief en stoer is deze peuterrok. Gemaakt van 95% biologisch katoen. Leuk om te combineren met een shirtje of trui.

Peuterrok

TIP! Check ook deze fashion pagina én de fashion folder van Prénatal.

Teddy items

We love teddy! In de collectie van Prénatal vind je ook heel, leuke teddy items, zoals deze bruine teddy jas en de teddy peuter gilet. Gemaakt van fijne kwaliteit en (als je het ons vraagt) onmisbaar in de garderobe van je kind dit najaar. Combineer het teddy giletje zoals jij dat wilt en maak de outfit van je kind helemaal af. Maar pas op: het knuffelgehalte van je kleine wordt hierdoor wel flink opgeschroefd.

Teddy jas

Jurkjes met lange mouw

Jurkjes met lange mouwen zijn perfect voor het najaar en leuk te combineren met een legging en stoere boots bijvoorbeeld. Deze peuterjurk is stoer, lief én comfy voor je kind. Ideaal!

Peuterjurk met lange mouw

Truien, shirts & sweaters

Ga je voor een trui met pofmouwtjes, een shirt met roesjes, een hippe oversized sweater of een gebreide trui. Er is voor ieder wat wils. Ga je voor printjes, gedurfde kleuren of rustige aardetinten. Mix & match en creëer jullie eigen unieke stijl!

Gebreide kindertrui

De ideale warme jas

Maak je klaar voor de eerste koude dagen en shop de ideale warme jas voor je kind! Van fijne regenjassen, aaibare teddy’s tot stevige winterjassen in allerlei kleuren, prints en materialen. Dat wordt heerlijk buitenspelen, of het nu koud of nat weer is.

Winterjassen