Het leukste speelgoed voor buiten

Het leukste speelgoed voor buiten

Buiten is er een hele nieuwe wereld die wacht om ontdekt te worden door je kleintje! Het is magisch, kleurrijk en vol avontuur. Je kind ontwikkelt zich van een kleine baby vol nieuwsgierigheid tot een echte avonturier. Samen op ontdekking gaan is gewoon geweldig. En om ervoor te zorgen dat jullie avonturen nog leuker zijn, delen we een paar leuke items voor eindeloos buitenspeelplezier. Geniet ervan!

Samen met je kleintje de wereld verkennen

Laat ze buiten spelen, hun grenzen verleggen en de wereld om hen heen verkennen. Ontdek de geheimen van de natuur met de Smoby driewieler, laat water tot leven komen met leuke waterglijbanen en hou gezellige tuinfeestjes met de barbecue set. Lekker spelen in de frisse lucht is ook nog eens goed voor de gezondheid. Buiten spelen met het leukste buitenspeelgoed!

waterspeelgoed-prenatal

Waterbaan & watertafel

Laat de verbeelding van je kinderen de vrije loop terwijl ze dammen bouwen, boten laten varen en spetteren in hun eigen waterbaan. Laat ze ontdekken hoe stromend water werkt en zie hoe hun creativiteit tot leven komt! Lekker verkoelend op de warme dagen. En als het spelen eenmaal afgelopen is, is het gemakkelijk om de set samen te vouwen en op te bergen. Ook handig om mee te nemen naar de camping.

De watertafel is ook leuk om deels te vullen met zand. Je kunt er sensorisch spel mee doen: wat doet zand als het nat wordt? De kleur verandert, je kan er mee bouwen en het wordt zwaarder. En klaar met spelen? Dan doe je zo de deksel erop en klaar!

graafmachine-prenatal

Graafmachine

Maakt jouw kleintje de mooiste kunstwerken in de zandbakken of op het strand? Laat je kleine bouwer dan zijn dromen waarmaken met deze graafmachine. Laat ze graven, grond verplaatsen en hun eigen bouwprojecten creƫren. Het is niet alleen leuk, maar het helpt ook bij de ontwikkeling van je kleintje.

stoepkrijt-buitenspelen

Stoepkrijt

Laat jouw kleine kunstenaar meesterwerken op de stoep creƫren! Waarom zou je met lekker weer binnen aan tafel kleuren als het ook buiten in het groot kan?! Laat je kind zijn creativiteit de vrije loop terwijl ze kleurrijke tekeningen maken, hinkelbanen ontwerpen en hun eigen speelruimte versieren. Stoepkrijt is echt onmisbaar buitenspeelgoed.

driewieler-prenatal

Driewieler

Samen de buurt verkennen op de driewieler! Deze driewielers zijn ontworpen met comfort en stabiliteit, zodat jouw kind moeiteloos de wereld kan ontdekken. Of het nu gaat om een ontspannen ritje in het park, een spannende verkenningstocht door de buurt of een gezellige wandeling met het gezin. De duwstang kan los gehaald worden van de driewieler.

barbecue-speelset

Barbecue grill set

Een barbecue grillset is perfect voor kinderen die tuinfeestjes willen naspelen. Kijk hoe ze hun eigen “feestjes” organiseren en alle poppen en knuffels uitnodigen voor een gezellige tijd buiten. Ze kunnen fantasierijke scenario’s bedenken, gerechten bereiden en hun gasten bedienen, waardoor ze niet alleen plezier hebben, maar ook hun sociale vaardigheden ontwikkelen. Wie weet maken ze ook wel een lekkere hamburger voor jou!

glijbaan-prenatal

Smoby Glijbaan

Met deze glijbaan in de tuin kunnen je kinderen naar hartenlust glijden en hoef je niet meer altijd naar de speeltuin. Gemakkelijk te demonteren zodat je hem in de winter kunt opbergen.

Voor meer buitenspeelgoed kun je een kijkje kunnen nemen in de PrƩnatal buitenspeelgoed folder. Zo ben je helemaal klaar voor de mooie dagen buiten met je kind.

Lees ook: Buitenspelen: de leukste spelletjes en activiteiten voor peuters en kleuters

Beeld: PrƩnatal