Moederdagcadeaus met een herinnering

Moederdagcadeaus met een herinnering

Moederdag komt er weer aan! Als het goed is betekent dat een verwendag voor jou, mama. Het allerleukste zijn natuurlijk cadeautjes met een herinnering of betekenis; iets dat jou verbindt met je kleine. Daarom tipt WIJ 5x moederdagcadeautjes met een betekenis.

Papa, als je dit leest: je kunt het eigenlijk nooit fout doen als je aandacht besteedt aan die dag. Maar er is een gouden regel: skip het niet. Zet haar in het zonnetje. Geef d’r een bos bloemen, een ontbijt op bed of installeer haar ’s avonds als de kinderen op bed liggen op de bank met een dekentje, kaarsjes, favoriete muziek en een lekker glas wijn. En zorg voor een cadeautje. Zeker als de kids klein zijn, ben jij verantwoordelijk voor een moederdagcadeau. Geen stress, wij helpen je.

1. Picture perfect

Heel leuk en altijd goed: een schattige pasfoto van je kleine voor in de portemonnee. Voor de partners is het ook niet ingewikkeld, je zet je kind(eren) op de kiek of laat ‘m op de foto zetten et voilà, een origineel en lief moederdagcadeautje. Liever groot uitpakken? Laat die plaat dan meteen afdrukken voor aan de muur. En als je toch bezig bent, bestel er direct twee voor de oma’s. Heb je dat moederdagcadeau ook weer gecoverd (en hoeft zij daar niet aan te denken!).

2. Crea bea

Vaak wordt er op de kinderopvang al wel iets gedaan aan een knutselwerkje, maar je kunt als partner natuurlijk ook lekker aan de slag. Zorg dat de lijmvoorraad, stiften en een stapel gekleurd papier op orde is en ga lekker knutselen met je kids. Bonustip: hang alle werkjes die je kind maakt in de kamer op en je hebt meteen een vrolijke slinger vol met herinneringen.

3. Armband met naam van je kind

De meeste vrouwen zijn dol op wat versieringen voor het lijf. Oorbellen, kettingen, armbanden: we houden ervan. Maar eh, kan het nog leuker? Zeker! Wat dacht je van een gepersonaliseerde armbandjes met de naam van je kind erop. Zo heb je ‘m altijd bij je. Win-win! Extra leuk: als je nu bestelt bij KAYA Sieraden krijg je bij besteding vanaf € 40 een gratis moederdagarmbandje cadeau. Gebruik hiervoor de code 9mei.

Gepersonaliseerde armband met naam kind

4. Gedichtje

Een homemade gedichtje valt een beetje in de categorie ‘knutselwerkjes’, alleen zijn de kinderen bij gedichtjes vaak wel iets ouder. Leuk! Helemaal enig als je ‘m in een fotolijstje doet en ‘m zo een mooi plekje geeft in de woonkamer of slaapkamer. Word je blij van!

5. Ketting met betekenis

Het hoeft natuurlijk geen armband te zijn, een ketting hangen we ook graag om de hals. Ook die kun je laten personaliseren. Laat er een vingerafdruk, naam, geboortedatum of symbool in graveren en je hebt een uniek stuk om je nek hangen. Altijd leuk. En denk ook hierbij aan het gratis moederdagarmbandje dat je krijgt bij besteding vanaf € 40 met de code 9mei.

Gepersonaliseerde ketting met naam kind
Beeld: iStock.com