Samen voor oranje: de leukste outfits voor het EK

Samen voor oranje: de leukste outfits voor het EK

Of je nu een doorgewinterde voetbalfan bent of niet, het EK brengt altijd een vleugje oranjekoorts met zich mee. WIJ verzamelde alles wat je nodig hebt om het hele gezin in stijl te kleden voor dit spannende evenement; van vrolijke voetbalpakjes voor de kleintjes tot een oranje zwangerschapsjurk om als mama-to-be ons Oranje te supporten. We’ve got you!

Geschreven door Redactie

De Oranjekoorts stijgt weer in ons land, en dat betekent dat we natuurlijk allemaal gehuld in oranje ons elftal willen aanmoedigen. En dan het liefst met het hele gezin! Op de redactie komen we al helemaal in de Oranjesfeer, dus zochten wij de leukste items voor je uit om met de hele familie in stijl naar de wedstrijden te kunnen kijken en de overwinningen te vieren - natuurlijk.

oranje-romper

Oranje outfits voor de allerkleinsten

Eens moet je eerste EK zijn en voor jullie kleintje is dat dit jaar! Een rompertje met ‘Mijn eerste EK’ is dan wel super leuk! Of wat dacht je van een rompertje met het logo van het Nederlands Elftal? En als je echt van de details bent, kan een oranje fopspeen niet ontbreken.

oranje-outfit-kind

Oudere kinderen in oranje

Ook voor de oudere broer of zus hebben we wat leuke outfits gevonden. Wat denk je van een oranje voetbaltenue? Of een tule oranje rokje voor de ballerina’s onder ons? Een sportief jurkje is ook mega leuk! En als het nog een beetje te fris is voor blote benen? We wonen toch in Nederland hè. Dan is het met oranje kniesokken lekker warm.

dames-oranje-outfit

Oranje dresscode voor mama

Bandana’s zie je ook weer helemaal terugkomen, dus een oranje bandana kan niet ontbreken in je outfit. Leuk om je haar uit je gezicht te houden en maakt die mom-bun net wat specialer. Combineer hem met deze leuke oranje sweater op een skinny jeans of een rokje and you’re ready to go!

oranje-zwangerschapsjurk

Oranje mommy to be

Misschien heb je altijd wel een oranje kledingstuk in je kast liggen voor momenten zoals deze, maar past het niet door je zwangere buik? Deze mooie zwangerschapsjurk in het oranje van Prénatal is de reden om weer even te shoppen voor jezelf, in plaats van voor dat kleine mensje in je buik. Of kies voor de jurk met de oranje bloemenprint, die kun je na je bevalling ook nog als voedingsjurk gebruiken! Win-win. En oja, als je wilt mee proosten op de overwinning? Maak dan een heerlijke alcoholvrije cocktail.

oranje-vader

Papa in oranje

Ook papa mag niet ontbreken in de supportersgroep. Een oranje hoodie waarmee je - als de oranjekoorts gezakt is - ook nog gewoon mee over straat kunt. Of een gepersonaliseerd shirt met rugnummer en zijn eigen naam. Heeft hij toch nog een beetje het gevoel een profvoetballer te zijn.

oranje-twinning

Twinnen in oranje

Samen als supportersteam in dezelfde outfit? Mega leuk! Kies voor je naam achterop of juist voor ‘papa’ en ‘mama’.

schmink-ek

Vlaggetjes op je wangen

Of op je voorhoofd, armen en benen. Net wat jij wilt. Met dit schminkblok in de kleuren van de Nederlandse vlag ben je in twee tellen klaar. Lekker makkelijk en nog heel vaak te gebruiken.

Op naar de finale!

Beeld: iStock.com/FamVeld, DisobeyArt, filipefrazao, Hema, Prénatal, Bol, livingstickers