Klaar voor het voorjaar: fashion en musthaves voor je kleintje

Klaar voor het voorjaar: fashion en musthaves voor je kleintje

De winter nadert officieel zijn einde en dat betekent maar een ding: lente! Halleluja, wat worden we blij bij die gedachte. Meer zon, meer warmte, meer groen. Voel je die lentekriebels al? De lente is hét seizoen om kasten op te ruimen en je garderobe op te frissen. Ook die van je kind. Dus er mag geshopt worden. Oh yes! Ontdek hier de leukste fashion voor je kleintje.

Geschreven door Redactie

Lenteproof fashion voor je kind

Laten we duimen dat de temperaturen snel gaan stijgen. Handig is om dan meer luchtige items te hebben voor je kleintje. Denk aan dunne katoenen rompers (lange en korte mouw) en boxpakjes die niet al te dik te zijn. Tip: deze newborn voorjaarscollectie van Prénatal is grotendeels gemaakt van natuurlijke en zachte materialen, zoals biologisch katoen. De kleding is daardoor heel comfortabel voor je kleintje en met oog voor de wereld gemaakt. En ja, dat geeft naast die voorjaarskriebels, natuurlijk een goed gevoel.

Baby in de nieuwste lente fashion

In de voorjaarscollectie voor baby en kids zien we deze lente mooie rustige kleuren terugkomen, zoals crème, lichtgroen en blauw gecombineerd met meer donkere tinten als oker, bruin en roest. Ook prints zijn helemaal hot, denk aan streepjes, stipjes of exotische printjes. Broekjes, rokjes, shorts, jurkjes, shirts, bloesjes en tuinbroeken. Het kan en mag allemaal. Ga lekker combineren en doe wat goed voelt. Zorg voor luchtige comfy stoffen, zodat je kind optimaal kan shinen als hij aan het (buiten)spelen is.

Lente fashion 2023  voor kinderen

Slapen: wat trek je aan bij warmer lenteweer?

En wat betekent warmer lenteweer dan voor het slapen in bed of in de kinderwagen? Wat trek je je kind aan? Welke dekentje of slaapzak is geschikt? Je kunt hiervoor de TOG-waarde checken. Je vindt de TOG-waarde in het label van het dekentje of de slaapzak. Afhankelijk van de leeftijd, de omgevingstemperatuur en de persoonlijke voorkeur bepaal je de juiste TOG-waarde en zorg je ervoor dat je kleintje het niet te warm of koud krijgt. Als de temperatuur buiten verandert, is het dus zeker een aanrader hier goed naar te kijken. Nieuwe slaapzak nodig? Check deze nieuwe collectie slaapfashion. Die is naast comfortabel en stijlvol ook milieubewust en duurzaam.

Goed voorbereid op pad

De warme lentezon is als een magneet. Zodra die schijnt trekken we massaal naar buiten en gaan er lekker op uit. Met een kleintje kan dat als een volksverhuizing voelen. Niet zo gek, want je hebt veel nodig. Benieuwd wat allemaal precies? Lees dan onze tips over goed voorbereid op pad gaan met een baby.

Comfy mom to be

Mag jij dit jaar (weer) een kleintje verwelkomen? Fantastisch! Je hoeft als je zwanger bent echt niet je hele garderobe te vernieuwen, maar die paar nieuwe lenteproof items heb je gewoon verdiend. Weg met die knellende broeken, te korte shirts en jurkjes. De zwangerschapsbroek (met elastische band) is vanaf nu jouw allerbeste vriend (als ‘ie dat niet al was). Het is fijn om een paar van dit soort broeken extra te hebben. Je vindt ze o.a. in deze uitgebreide voorjaarscollectie voor zwangeren.

Lente fashion 2023 voor zwangeren

Van broeken, sweaters tot jurkjes. In vrolijke prints of effen kleuren gemaakt van luchtige stoffen die goed meerekken. Deze lente gaat het om vrolijke én comfy items. En daar kun je niet genoeg van hebben, toch?

Veel shopplezier!