Innovatieve must-haves voor ouders

Innovatieve must-haves voor ouders

Het ouderschap is soms een uitdaging waarbij extra hulp en meer uren in een dag vaak welkom zouden zijn. Gelukkig worden er voortdurend nieuwe en handige producten ge√Įntroduceerd die het leven van moderne ouders een stukje makkelijker maken. Hier zijn zeven producten die als echte lifesavers fungeren en die je niet wilt missen.

veer-switchback

1) √Č√©n stoel, meerdere mogelijkheden

Een allrounder als de Veer Switchback heb je waarschijnlijk nog nooit gezien! Alles draait om de stoel. Sluit hem met √©√©n klik aan op de verschillende frames en bereid je voor op verschillende avonturen. Van mono duo twin kinderwagen, naar 3-wieler, naar de VEER cruiser, fietsstoeltje, eigen eetstoel onderweg of wipper in de buitenlucht. Voor een lang en duurzaam gebruik voor diverse leeftijdscategorie√ęn.

draagzak-nimbel

2) Comfortabele draagzak - ook voor mama

Wij houden van draagzakken; ze geven comfort, stimuleren de binding en geven je als ouder ook een grote bewegingsvrijheid. Maar soms geven ze je ook schouder- of rugpijn na een tijdje dragen. Dit is precies wat NIMBEL motiveerde om de draagzak volledig opnieuw uit te vinden, nu met behulp van fysiotherapeuten en ingenieurs waardoor je langer comfortabel kunt dragen.

emulait-benelux

3) Is het een borst? Of toch een fles?

Emulait Beneleux is de eerste biometrische fles in de hele wereld die de moederborst exact nabootst. De flesvorm van een echte borst, de klieren zoals in een moederborst en de flexibiliteit van een echte tepel. Er is geen één fles die melk laat toestromen middels diverse gaatjes waar jouw baby dezelfde drinktechniek dient toe te passen als aan de moederborst. De speen is te bestellen in 5 verschillende tepelkleuren en tepelvormen.

amici-cosmetics-refillable-brush

4) Je kinderen insmeren met een kwast?

De AMICI refillable brush is een kwast die steeds kan worden hergebruikt. Hij is veelzijdig en te vullen met zonnebrand, make-up, bodylotion of medicinale cr√®mes. Aanbrengen gaat daardoor snel en eenvoudig. De kwast is duurzaam en moedigt milieubewustzijn aan door de nadruk te leggen op de reductie van plastic afval. Fijn om je kinderen hiermee in te smeren van de zomer. ‘Geverfd worden’ vinden ze vast een stuk leuker dan ingesmeerd worden.

ride-on

5) On the go, van klein tot groot

Je kunt de SmarTrike Extend Ride-On gebruiken van 12 maanden tot 12 jaar. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook economisch interessant voor ouders. Op 3 verschillende manieren te gebruiken: met duwstang voor de ouders, als een loopfietsje en daarna als step. Om te zorgen voor meer rijcomfort heeft dit multifunctionele vervoersmiddel extra grote wielen mét ledverlichting. Super veilig. En als ze klaar zijn met spelen is hij weer opgeklapt met één druk op de knop.

bobike-slaapstand

6) Slapen achterop de fiets

Bobike GO maxi is een fietsstoeltje met slaapstand. Elke ouders heeft wel eens moeten fietsen met een slapend kindje en elke hobbel of kuil in de weg betekend een schuddend kinderhoofdje met pijn in de nek tot gevolg. Met de ge√Įntegreerde slaapstand functie kunnen kinderen comfortabel achteroverleunen en ontspannen tijdens langere fietstochten. Dit maakt het ideaal voor avontuurlijke uitstapjes en fietsvakanties met het gezin of voor jonge kinderen die nog snel in slaap vallen op de fiets.

flot-badspeelgoed

7) Badspeelgoed dat niet schimmelt

De badkamerhorror van elke ouder: zwarte vlekken die je door het badeendje heen ziet komen. Niet meer schoon te maken, dus het moet weg. Maar je kind vind het zo leuk om in bad te spelen, dus je koopt weer iets nieuws voor zolang het duurt. Het water weet bijna altijd een weg naar binnen te vinden, maar schoonmaken is vaak onmogelijk. Daarom zijn de FLOT vriendjes gemaakt van twee afzonderlijke delen, zodat ze 100% wasbaar zijn en vanzelf kunnen drogen. De vriendjes hebben ook ieder hun eigen talent. Zo heeft Kaba het nijlpaard kleine pootjes die zijn uitgerust met massageballen en kan Tako de octopus regen en schuim produceren.

Maak kans om één van deze producten te winnen

Deze en nog meer bijzondere producten zijn door een vakjury, inclusief onze WIJ hoofdredacteur Mariska van der Kogel, genomineerd voor de Baby Innovation Award. Samen met de punten van ge√Įnteresseerde moeders tijdens de Mama Jurydag zijn de winnaars van de Categorie Awards bepaald. Ook jij kunt online stemmen op jouw favoriete product. Daarmee bepaal je mede de winnaar van de Consumer Award √©n maak je kans om √©√©n van deze producten te winnen. Doen dus!

Beeld: iStock.com/Prostock-Studio