Gepersonaliseerde cadeaus voor mama

Gepersonaliseerde cadeaus voor mama

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor jezelf, voor een vriendin die net moeder is geworden of voor een kersverse oma? Of het nu gaat om een verjaardag, Moederdag of gewoon zomaar: wij begrijpen dat het vinden van een cadeau van waarde soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we een verzameling gepersonaliseerde cadeau-ideeën samengesteld die zowel liefdevol als uniek zijn, perfect om de speciale vrouwen in ons leven te verrassen.

geboortesteen-initiaal-ketting

1. Ketting met initiaal en geboortesteen

Een mooi, subtiel sieraad dat je elke dag kunt dragen. En als het dan ook nog een gepersonaliseerd sieraad is, is het helemaal mooi. Laat de naam of initialen van je kind graveren op een zilveren of vergulde hanger, en voeg de geboortesteen toe voor een extra persoonlijk tintje. Een prachtig cadeau voor jezelf of voor iemand die je lief is.

hartjes-moeder-dochter-armband

2. Armbandjes met hartjes om te connecten

Dit subtiele setje is het perfecte cadeau voor moeder en dochter. Dankzij de luxe armbandjes, waarvan de hartjes in elkaar passen, zijn jullie altijd met elkaar verbonden. Oma en kleindochter kunnen dit setje natuurlijk ook dragen.

naam-graveren-sieraden

3. Sieraden met naam

Sieraden met naam doen het ook altijd goed, voor jezelf of als cadeau. De naam van je pasgeboren kind terugzien om je arm, of als trotse oma een kettinkje met de namen van haar kleinkinderen is toch geweldig?! Er zijn verschillende kettingen en armbandjes die je volledig naar wens kan personaliseren. Denk aan een armbandje met meerdere namen, of een barketting met namen en geboortedata.

4. Wijn met gepersonaliseerd etiket

Een flesje wijn neem je vaak mee naar etentjes of als er iets te vieren is. Extra leuk als je de fles hebt voorzien van een persoonlijk label. Online kan je dit op verschillende websites doen. Maak een label met een foto en een leuke boodschap. Is de ontvanger niet zo een wijndrinker? Dit cadeau kan natuurlijk ook met champagne, speciaal bier, prosecco of alcoholvrije bubbels ontworpen worden.

5. Chocolade met foto

Iedereen wordt vrolijk van chocolade. Daarom zullen jouw chocolade bonbons met foto zeker gewaardeerd worden. Een cadeautje om van te smullen voor je moeder of je beste vriendin die gek is op chocolade.

6. Fotolijst met grote foto

Geef een fotoshoot cadeau. Samen in je allermooiste outfit op de foto, lachen en herinneringen maken. Vervolgens de leukste foto laten uitvergroten en inlijsten. Elke dag kun je dan even terugblikken naar de leuke momenten en de mooie familieband die jullie hebben.

Deze items zijn stuk voor stuk mooi om te geven aan vriendinnen met kinderen, aan je moeder die net oma is geworden, maar zet ze vooral ook op je eigen verlanglijstje!

Beeld: iStock.com/fizkes, kayasieraden