Deze innovatieve producten zijn echte lifesavers voor ouders

Deze innovatieve producten zijn echte lifesavers voor ouders

Het ouderschap blijft zwaar, daar kunnen we niet omheen. Een extra paar handen of meer uren in de klok zou ideaal zijn. Gelukkig verschijnen er steeds meer handige producten op de markt, die jouw leven als hedendaagse ouder makkelijker maakt. Waaronder deze vijf prachtige producten. Maak kennis met échte lifesavers!

De kartonnen wieg

De Pieni kartonnen wieg is een fraai, circulair, eigentijds wiegje. Het is niet zomaar een doos met een stalen onderstel, het gaat iets verder. Na de wiegperiode kun je de Pieni gebruiken als opbergdoos en het onderstel wordt een knutseltafeltje mét bijhorende krukjes voor je kleine. Hoe leuk!

Pieni kartonnen wieg

Altijd een vertrouwde slaapplek

Wist je dat sommige baby’s wel op 5 tot 10 verschillende slaapplekken per week slapen? Dat is niet echt bevorderlijk voor de rust. De PIKO schiet je te hulp. Met dit product maak je van iedere slaapplek een vertrouwde omgeving voor je kleine. De Cap die over je baby heen gaat dempt voor 90% het licht en is prikkelarm. En met de PIKO POD kun je jouw kleine geruststellen met een geluid die je zelf instelt, bijvoorbeeld je stem of hartslag. Met de PIKO slaapt je kleintje op elke slaapplek ongestoord en fijn. Zzzzzzzzz

PIKO Noviocare

Een interactief vriendje

Een knuffel die écht kan praten, napraten, voorlezen of zingen? Dat is toch de droom van elk kind. HeeHee laat die kinderdroom uitkomen. De knuffel wordt door een kleine Bluetooth speaker en microfoon als het ware tot leven gebracht. De button kun je bevestigen op alle knuffels door middel van klittenband. Dus ook op de favoriete knuffel van jouw kleintje. Via de app spreek je zelf iets in, lees je een boekje voor of zing je een liedje in. Handig, voor als je kind gaat logeren. De HeeHee beschikt over vier talen, is oplaadbaar en spatwaterdicht.

HeeHee interactieve knuffel

Flesvoeding zonder moeite

Het bereiden van flesvoeding moet simpeler kunnen, toch? Dat moeten de bedenkers van Rapid Cool Nuby ook gedacht hebben. Want hoe weet je nu of de voeding op de juiste temperatuur is? Na het koken van vers water, vul je de Rapid cool met heet water, voeg je de poeder toe en meng je het goed. Na ongeveer 2-5 minuten, afhankelijk van de hoeveelheid melkpoeder, toont de ingebouwde thermometer een groen Nuby-logo. De melk is afgekoeld tot de perfecte serveertemperatuur, hoe handig!? Je neemt de Rapidcool eenvoudig mee dankzij het compact, stevig en hedendaagse design. Zo heeft jouw kleintje thuis of buiten de deur √°ltijd binnen no-time zijn flesje.

Rapid Cool Nuby

De 6 in 1 kinderwagen (The Jiffle wagon)

De Jiffle Wagon is een √©chte primeur! Het is de eerste 6 in 1 kinderwagen. In een hand omdraai transformeer je de kinderwagen in een bolderkar, autostoel, reiswieg of zitting √©n is er een ge√Įntegreerd meerijdplankje. Dat wil jij toch ook!? Ook is het comfort op-en-top voor je kleine. Er zitten ventilatoren aan de zijkanten, de zonnekap biedt optimale zonbescherming en de vering direct onder de autostoel, reiswieg en zitting zorgt voor een aangename zitpositie. Berg die buggy maar op!

The Jiffle wagon

Maak kans om één van deze producten te winnen

Deze en nog meer bijzondere producten zijn door een vakjury (met onder meer onze WIJ hoofdredacteur Mariska van der Kogel) genomineerd voor de Baby Innovation Award. Samen met de punten van ge√Įnteresseerde moeders tijdens de Mama Jurydag zijn de winnaars van de Categorie Awards bepaald. Ook jij kunt online stemmen op jouw favoriete product. Daarmee bepaal je mede de winnaar van de Consumer Award √©n maak je kans om √©√©n van deze producten te winnen. Doen dus!

Beeld: iStock.com