Deze innovatieve producten maken je blij

Deze innovatieve producten maken je blij

Wat zijn er veel babyspullen. Sommige ervan maken het leven van ouders makkelijker, andere maken het mooier. Maar waar je pas echt blij van wordt, zijn dingen die een glimlach op je gezicht toveren. En op dat van je kind natuurlijk. We tonen je zes producten vol plezier!

Actief en creatief spelen

Speelfiguren die je kind uitdagen tot bewegen en avonturen verzinnen. Dat zijn de stevige, maar toch lichte foam objecten van MOES Play. De eenvoudige dierfiguren staan mooi in de woon- of kinderkamer, maar het leukst is dat je kind ze zelf kan optillen, erop kan klimmen, schommelen, … Spelen met fantasie!

Veelzijdig onderweg

Fijn als je zeker weet dat je je kinderen veilig en comfortabel kunt vervoeren achter je fiets. Daarom zitten er in de Thule Courier fietskar gewatteerde vijfpunts-harnassen, heeft hij reflecterende wielen en ingebouwde bescherming tegen regen of insecten. Maar wat als je tijdens je fietstocht even lopend verder wil? Geen probleem: in een handomdraai is het een comfortabele kinderwagen. En dan kun je de kar ook nog gebruiken om spullen of huisdieren in te vervoeren.

Slimme babykamer

Een babymonitor, nachtlampje met rustgevende geluiden, luchtbevochtiger en een lichtstrip voor onder het ledikant. Met deze vier apparaten van Maxi-Cosi Connected Home maak je de kinderkamer slimmer! De instellingen kun je personaliseren met een en dezelfde app op je smartphone. Hoe leuk om even op je telefoonscherm te zien dat je kind lekker ligt te slapen of dat er subtiel licht gaat branden als je dicht bij het babybed komt.

Origineel & verantwoord eten

Eten volgens de Schijf van Vijf, maar dan wel met het gemak van een potje. Zo hoef je niet te kiezen tussen gemak en gezond! Babe potjes van Kesbeke bevatten ook nog eens originele hapjes en maaltijden. Neem nu het diner Silver Moon: groene linzenpuree, mango, kokosmelk, zoete aardappel, wortel, kurkuma en koriander. Mjummie! Alle potjes zijn gepasteuriseerd, biologisch en vegan.

Duurzaam badderen

75% water besparen doe je met de Softtub van Tub of the World, want je verbruikt slechts vijf liter water. De randen van de Softtub zijn van heerlijk zachte (100% recyclebare) kunststof. Het badje is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 1,5 jaar. De drie onderdelen kunnen makkelijk in en uit elkaar, dus ook nog eens ruimtebesparend. Met dit prachtige Deense design begint je baby zijn leven met een piepkleine ecologische voetafdruk!

Streepjes op de boom

Geen streepjes op de deurpost, maar stempeltjes of notities op een mooie boomlat. Meet je kind op een vast moment per jaar of verzamel het hele gezin op de Familie Meetlat van LiefsLabel. Span er touwtjes omheen en bevestig met knijpers fotoā€™s, tekeningen en herinneringen aan de lat. Zo maken jullie een uniek familiekunstwerk, dat een mooi plekje in huis verdient.

Deze en nog meer bijzondere producten zijn door een vakjury (met onder meer WIJ hoofdredacteur Mariska van der Kogel) genomineerd voor de Baby Innovation Award. Samen met de punten van geĆÆnteresseerde moeders tijdens de Mama Jurydag zijn de winnaars van de Categorie Awards bepaald. Ook jij kunt online stemmen op jouw favoriete product. Daarmee bepaal je mede de winnaar van de Consumer Award Ć©n maak je kans om Ć©Ć©n van deze innovatieve producten te winnen.

Beeld: iStock.com