8 bizarre bevallingen: van geheugenverlies tot een drankorgel tussen je benen

8 bizarre bevallingen: van geheugenverlies tot een drankorgel tussen je benen

Wekelijks stromen er bijzondere bevallingsverhalen binnen op de redactie. Deze week een selectie van de meest bizarre bevallingen die we tot nu toe binnenkregen. Van bevallen met geheugenverlies tot bevallen in een parkeergarage. Ga er goed voor zitten. Acht mama’s vertellen acht bevallingsavonturen mét happy end!

Ik ben bevallen in een parkeergarage!

Hup de auto in en op naar het ziekenhuis, maar ze zijn de straat nog niet uit als deze mama ineens persweeën krijgt. Lees meer

Tijdens mijn bevalling kreeg ik geheugenverlies!

Na een ongelukkige val in de badkamer krijgt deze mama in spe spontaan geheugenverlies. “Ben ik zwanger?! Wat zeg je? Aan het bevallen?!” Lees meer

Mijn twee kinderen zijn op dezelfde dag geboren

Twee kinderen (uit verschillende zwangerschappen) op dezelfde dag geboren. Say what?! Het overkwam deze mama. “We hebben ineens twee kinderen die op dezelfde dag geboren zijn en ook nog op dezelfde uitgerekende datum.” Lees meer

Hoe mijn 1 april grap werkelijkheid werd

Even haar man laten schrikken en roepen dat haar vliezen zijn gebroken. Helaas … hij trapt er niet in. Maar dan blijken haar vliezen echt gebroken te zijn! “Huh? Wat?! Ik maakte hier eerder op de dag nog dat grapje over.” Lees meer

Binnen 24 uur had ik mijn moeder begraven én mijn kind op de wereld gezet

Een ontroerend verhaal. Binnen 24 uur de begrafenis van je moeder en de geboorte van je kind. Het is deze mama (helaas) overkomen. “Ik had zelfs geen tranen meer, ze waren gewoon ‘op’. Verdriet en geluk liggen zo dicht bij elkaar.” Lees meer

En dan floept het hoofdje er ineens uit

Deze mama zit op de wc haar weeën weg te puffen als ze ineens iets raars voelt. Na een tijdje zegt ze tegen haar man: “Nou, ik weet niet hoor, maar kijk eens tussen mijn benen?” Lees meer

Ik beviel in de ambulance op een verlaten kruispunt midden in de nacht!

Halverwege de rit naar het ziekenhuis voelt deze mama ineens een enorme perswee. “Na een harde gil van mij stopt de ambulance midden op de weg en springt mijn man de ambulance in.” Lees meer

Een drankorgel en blauw oog tussen je benen

Een arts die naar alcohol ruikt en een assistent met een blauw oog. Het klink als een echte soap. Deze mama maakte het echt mee. “Een penetrante lucht van alcohol kwam uit haar mond. Had ze stiekem aan de flesjes desinfecteer gezeten ofzo?” Lees meer

Beeld: iStock.com