Michelle heeft dé oplossing tegen darmkrampjes bij je baby

Michelle heeft dé oplossing tegen darmkrampjes bij je baby

Ze zeggen wel eens: ‘een kind is een wonder der natuur, maar in de darmen is iets niet goed gegaan.’ Nou, dat heb ik ervaren. Mijn kleine had darmkrampjes en dat is zó naar om te zien. Vooral toen ‘ie zich overstrekte en het uitschreeuwde van de pijn. Ik werd daar echt wanhopig van.

Google bood verschillende oplossingen, maar niets hielp echt. Hij bleef maar huilen, z’n beentjes naar zich toetrekken, weer strekken en opnieuw naar zich toetrekken. Als ik naar ‘m keek, voelde ik zelf gewoon de pijn. Ik probeerde middeltjes van de drogist, gaf meer en minder borstvoeding, maar wat ik al zei: het hielp niet echt. Tot ik het KipKep Woller warmtekussen ontdekte. Wat een uitvinding! Ik was wat sceptisch, maar toen bedacht ik me: als ik last heb van m’n buik, pak ik ook een pittenkussen of kruik. Leek me dus het proberen waard.

Darmkrampjes minder door warmtekussen

Het idee van het kussen is dat darmkrampjes minder worden door de warmte. Niet zo gek, want warmte werkt ontspannend en dat zag ik vrijwel direct toen ik het kussen op z’n buikje legde. Het materiaal en de grootte van het product is speciaal gemaakt voor je kleine. Daarom past het perfect om z’n babybuikje. Bovendien is het CE gekeurd als medisch klasse l hulpmiddel én is ‘ie makkelijk in gebruik. Je gooit ‘m in de magnetron en hij is zo warm. En dan, toch ook niet geheel onbelangrijk als ‘ie z’n leuke kleertjes aan heeft, heb je de kussens ook nog eens in allerlei schattige kleurtjes en met leuke prints. Ziet ‘ie er toch nog zoet uit.

Multifunctioneel kussen

Toen ik me op de website aan het inlezen was, zag ik ineens dat het een multifunctioneel kussen is. Had ik dat tijdens m’n zwangerschap geweten. Ik had onwijs last van bandenpijn, dus dit was heerlijk geweest. Ook las ik dat het fijn is om het kussen te gebruik bij het geven van borstvoeding. Inmiddels heb ik geen last meer van stuwing, maar het schijnt dat als ik het kussen koud gebruikt had bij stuwing, de pijn zou verminderen. De warmte zou dan weer goed zijn om de melk toestroom te bevorderen. Mocht er ooit een broertje of zusje voor onze kleine komen, dan ga ik dat zeker proberen.

Kortom: ik ben fan van het KipKep Woller warmtekussen. Mijn kleine heeft minder last van z’n darmen en daardoor ben ik ook veel meer ontspannen. Zo fijn!

Beeld: iStock.com