Een fles met de feel van je borst

Een fles met de feel van je borst

Nu ChloĆ© bijna 3 maanden oud is, besef ik dat mijn verlof binnenkort ten einde loopt. Het is geweldig om al mijn tijd met haar door te brengen, maar ik kijk er ook naar uit om weer aan het werk te gaan. Het enige puntje dat niet helemaal volgens plan verloopt, is dat ChlĆ³e minder gek is op de fles. Mama’s boobs are the best. Gelukkig ontdekte ik de Mammafeel fles van Difrax!

Borstvoeding als quality momentje

Ah, het is zo’n speciaal moment wanneer ik ChloĆ© tegen me aanhoud. Voor een pasgeboren baby is huidcontact echt Ć©Ć©n van de belangrijkste dingen. Het geeft haar een gevoel van veiligheid en geborgenheid, en voor mij is het gewoon puur geluk. Ik heb gelezen dat huid-op-huid contact het niveau van oxytocine verhoogt. Een hormoon dat verantwoordelijk is voor ontspanning en een gevoel van veiligheid. En tijdens het drinken hoort ze mijn hartslag die ze natuurlijk 9 maanden lang in mijn buik ook heeft gehoord. Het geven van borstvoeding is echt ons quality-time momentje.

Kolven op het werk

Het idee om weer aan het werk te gaan, is een beetje dubbel. Ik wil zo graag in de buurt van ChloĆ© zijn, maar ik wil ook weer aan het werk. Ik weet dat ik nog 9 maanden op mijn werk mag kolven en mijn teamleider heeft een fijne ruimte voor mij ingericht waar ik in alle rust kan kolven. Het kolven zou dus geen probleem zijn, ChloĆ© de fles geven wel. Onze dame wil geen fles, want ze wil gewoon mijn borst. Gelukkig heb ik de nieuwe Mammafeel fles van Difrax ontdekt. Het is echt een redder in nood. Toen ik hoorde over deze fles hebben we ’m direct geprobeerd en het werkt! De Mammafeel fles lijkt onwijs op mijn borst: de textuur, de vertrouwde vorm en zelfs de elasticiteit. De dynamische flessenspeen bootst het natuurlijke zuigproces aan de borst zo goed mogelijk na, waardoor ChloĆ© zich comfortabel voelt tijdens het voeden. En de huidzachte ring op de flessenspeen voelt net als mijn huid aan haar lippen. De geborgenheid die ze heeft tijdens de borstvoeding ervaart ze ook met deze fles.

mammafeel-fles-difrax

Geen zorgen meer om ChloĆ©’s voeding

We hebben een paar keer met de Mammafeel fles geoefend, ChloĆ© pakte ’m eigenlijk vanaf de eerste keer heel goed. En daar ben ik heel blij mee. Zo laat ik haar tijdens mijn werkdagen met een gerust hart achter bij opa en oma en het kinderdagverblijf. En de fles gaat mee! Ik maakte mij echt druk, want wat als je baby gewoon geen fles pakt?! Ik kan toch moeilijk onder werktijd steeds naar huis gaan om te voeden haha. Gelukkig is alles opgelost en raad ik iedereen de Difrax Mammafeel fles aan.