Mindful bevallen

Mindful bevallen

Bij mindfulness ben je jezelf bewust van alles wat er in en om je heen gebeurt. Vaak nemen je dagelijkse activiteiten zoveel aandacht in beslag, dat je bij veel dingen niet meer goed stil staat. Je zwangerschap is een bijzondere periode en het is zonde om dat ongemerkt voorbij te laten glijden. Bij mindfulness zet je je gedachten en gepieker aan de kant en ben je vooral bezig met bewust voelen, ruiken, proeven en zien. Door dit te trainen leer je de situatie accepteren zoals deze is, zonder te oordelen of het goed of slecht is.

Mindful Zwanger Zijn

Mindfulness kan je ook helpen bij je bevalling. Door niet teveel na te denken en met volle aandacht de pijn te voelen, kan je het beter aan. In het WIJ boek Mindful Zwanger Zijn (incl. geluidsfragmenten) vind je informatie, muziek, oefeningen en meditaties om je bevalling én de periode na de geboorte van je baby bewust te ervaren.

Zonder dat het veel tijd en inspanning vraagt, leer je eenvoudig te onthaasten en ontspanning te vinden. Zo creëer je ruimte voor jezelf en leer je luisteren en vertrouwen op je eigen gevoel. Ook maak je contact met je (ongeboren) baby. Mindful Zwanger Zijn biedt alle handvatten om van deze bijzondere periode in je leven - en daarna! - te genieten.

Over de auteurs

Yvon Tuinte-Zwanenburg heeft als verloskundige ruim 18 jaar zwangere vrouwen bijgestaan. Uit de eerste hand heeft zij ervaren hoe bewust omgaan met zwanger zijn, kan leiden tot een prettige zwangerschap en een ontspannen bevalling. Vanuit haar intuïtie en jarenlange persoonlijke ontwikkeling en ervaring weet ze vrouwen te inspireren op zichzelf te vertrouwen en te leven vanuit het hart. Op dit moment is Yvon actief als singer-songwriter om haar verhaal muzikaal te vertellen. Ze heeft samen met Anna van Amsterdam - yogadocent en Chi Neng Qigong instructeur - de methode Mindful Zwanger Zijn ontwikkeld. Anna geeft workshops en lessen in haar studio en op locatie in binnen- en buitenland.

Nieuwsgierig geworden? Bestel het boek Mindful Zwanger Zijn!