Win een jaar lang gratis kindvriendelijk wasmiddel Ć©n een schoonmaakpakket

Win een jaar lang gratis kindvriendelijk wasmiddel Ć©n een schoonmaakpakket

De huid van jonge kinderen is veel dunner dan die van een volwassene en daardoor erg gevoelig en kwetsbaar. Gebruik daarom altijd producten die geen parfums bevatten en dus zacht zijn voor de tere kinderhuid. Dit geldt ook voor je wasmiddel en schoonmaakproducten. Hoe fijn is het dat je nu een jaar lang gratis wasmiddel Ć©n een uitgebreid schoonmaakpakket van KLOK kunt winnen. Alle producten zijn kindvriendelijk Ć©n met oog voor het milieu gemaakt. Meedoen? Lees snel verder!

Advertorial van KLOK

De huid van je kind is extra kwetsbaar: hoe zit dat?

Tot je kind zes jaar oud is, is de huid vele malen dunner dan die van een volwassene. Een babyhuidje is zelfs tot vijf keer dunner. Hoe dat zit? De zweet- en talgklieren werken nog onvoldoende voor het aanmaken van een hydrolipidenlaag. Dat is de beschermende laag op de bovenste huidlaag die het lichaam zelf aanmaakt. De hydrolipidenlaag vormt een barriĆØre tussen je lichaam en invloeden van buitenaf. Je kunt je vast voorstellen dat een dunne huid, met nauwelijks een beschermlaag, ontzettend gevoelig en kwetsbaar is. De babyhuid heeft minder weerstand en is heel gevoelig voor invloeden van buitenaf. Stoffen die in contact komen met de babyhuid worden gemakkelijker opgenomen en dringen dieper door in de huidlagen.

Babywasjes draaien met respect voor het tere babyhuidje

Het wordt daarom aangeraden om nieuwe babykleding goed te wassen, voor je deze voor de eerste keer aantrekt bij je kind. In nieuwe kleding zitten vaak stoffen die de babyhuid kunnen irriteren. Dit geldt natuurlijk ook voor beddengoed, dekentjes, lakens, de hoes van het aankleedkussen, hydrofiele doeken, slabbetjes, handdoeken en knuffels.

babywasje met KLOK

Het juiste wasmiddel gebruiken

Kies voor een wasmiddel dat geschikt is voor de kwetsbare babyhuid. KLOK is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en een beter milieu. De ecologische wasmiddelen van KLOK bevatten geen kleur- en geurstoffen en zijn gecertificeerd door Asthma Allergy Nordic. Dit is een onafhankelijke organisatie die gespecialiseerd is in het beoordelen van producten op geschiktheid voor mensen die aan astma, een allergie of andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden. Daarnaast is KLOK gecertificeerd met het EU Ecolabel; zo weet je zeker dat je een Ć©cht duurzame keuze maakt.

Vraag gratis de blije doos aan

Win een jaar lang gratis wasmiddel Ć©n een schoonmaakpakket van KLOK

Als jong gezin lijkt er nooit een einde te komen aan de was. Daarom helpen wij je een handje. Hoe? Door ervoor te zorgen dat je genoeg waspoeder in huis hebt voor een heel jaar. En we doen er een KLOK-pakket bij met al hun schoonmaakmiddelen.

Kans maken? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van KLOK. Dat kan via het contactformulier. Vermeld in je berichtje dat het om de winactie van WIJ gaat. Meedoen kan t/m 30 september 2023. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Ja, ik wil meedoen

Tips bij het draaien van babywasjes

  • Zorg voor een schone wasmachine. Dat kan eenvoudig en met een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel, zoals soda. Als de wasmachine schoon is, kun je starten met de babywasjes draaien.
  • Sorteer de babywasjes op wit, lichte kleuren en donkere kleuren.
  • Check de etiketten in de kleding voor de geschikte wastemperatuur.
  • Was op de hoogst mogelijke temperatuur voor een hygiĆ«nisch resultaat.
  • Kies het juiste waspoeder of vloeibaar wasmiddel. KLOK is bij uitstek geschikt voor het doen van babywasjes.
  • Gebruik geen wasverzachter; de stoffen hierin kunnen het babyhuidje erg irriteren. Als alternatief kun je een klein scheutje natuurazijn in plaats van wasverzachter gebruiken).
  • Voor een extra hygiĆ«nisch resultaat kun je de kleertjes na het drogen ook nog strijken.
witte was met KLOK

Ecologische en kindvriendelijke schoonmaakmiddelen

Met een baby, dreumes of peuter in huis is schoonmaken een veelvoorkomende klus. De milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen van KLOK bevatten geen geur- of kleurstoffen of agressieve chemische ingrediƫnten. Van allesreiniger tot vaatwascapsules; met KLOK krijg je alles in huis keurig schoon, zonder kans op allergische reacties of huidirritaties en mƩt respect voor het milieu.

TIP Juist de plastic flesjes, bekers, bordjes en bestek van de kinderen was je af met KLOK. De afwas- en vaatwasmiddelen zijn vrij van parfums; je hebt dus geen last van (overheersende) geurtjes, die vaak blijven ‘hangen’ in plastic (kinder)servies.

Speciale aanbieding: 20% korting & gratis verzending

Kun je niet wachten om met KLOK te wassen en poetsen? Maak dan gebruik van deze speciale aanbieding. Vul tijdens het afrekenen in de KLOK-webshop de waardeboncode BABYWAS2023 in en klik op de button waardebon toepassen. De 20% korting en gratis bezorging worden dan automatisch toegepast. Deze waardeboncode is geldig t/m 31 oktober 2023.