Deze slimme en innovatieve babyproducten helpen ouders wereldwijd

Deze slimme en innovatieve babyproducten helpen ouders wereldwijd

Dit jaar bestaat Difrax 55 jaar. Met slimme en innovatieve babyproducten bieden zij al jarenlang ‘A little help’ aan ouders over de hele wereld. We hoeven jou vast niet te vertellen dat de komst van een kleintje je leven behoorlijk op z’n kop kan zetten. Met 55 jaar ervaring helpt Difrax jou graag om zoveel mogelijk van het ouderschap te kunnen genieten. Lees hieronder alles over de twee bekendste Difrax-producten: de anti-colic S-fles en de vlindervormige fopspeen.

De nummer 1 babyfles van Nederland

Het eerste levensjaar van een baby staat volop in het teken van voeden. De keuze van de juiste babyfles is daarom heel belangrijk. Maar welke babyfles is de beste voor jouw kind? De Difrax anti-colic S-fles is speciaal ontwikkeld met een team van medische deskundigen om darmkrampjes te voorkomen en is vanaf de geboorte te gebruiken. De S-fles heeft een anti-colic ventiel in de bodem. Dankzij dit ventiel en de unieke S-vorm wordt lucht niet vermengd met de voeding, waardoor de voedingswaarden en vitamines behouden blijven en het darmkrampjes, boeren en spugen helpt voorkomen. De S-fles is beschikbaar in Natural en Wide, in verschillende formaten en leuke designs. Difrax S-fles voor je baby

Voordelen van de Difrax S-fles

  • Anti-colic: 100% melk, 0% lucht.
  • Vacuümvrij voeden door de constante luchttoevoer vanuit de bodem.
  • S-vorm zorgt voor altijd gevulde flessenspeen in elke voedingshouding.
  • Meest hygiënische babyfles, kan volledig uit elkaar.
  • Geijkte maataanduiding in de dop om kleine hoeveelheden af te meten.
  • Ook als duurzame, glazen babyfles beschikbaar.

“84% van de kraamverzorgenden adviseert de Difrax S-fles bij darmkrampjes” (Onderzoek onder 320 kraamverzorgenden, mei 2022)

Bijpassende flessenspeen

Voor de S-fles heeft Difrax een siliconen flessenspeen met soft coating ontwikkeld, waardoor je kind extra grip heeft en makkelijk kan drinken. Er zijn verschillende soorten flessenspenen waar je uit kunt kiezen (Natural, Dental, Wide en Doseerspenen), afhankelijk van de soort voeding die je geeft en de zuigkracht van je kind. Alle flessenspenen zijn geur- en smakeloos, zonder risico op latex allergie.

Difrax fopspenen: orthodontisch (Dental) of symmetrisch ovaal (Natural)?

Difrax fopspeen natural en dental

Baby’s hebben de eerste vijf maanden een grote zuigbehoefte. Een fopspeen vervult deze natuurlijke zuigbehoefte en biedt je baby rust en geborgenheid. Je hebt bij Difrax de keuze uit een orthodontische fopspeen die er op gericht is de ontwikkeling van de mondmotoriek extra te stimuleren. Deze fopspeen kun je herkennen aan een bolle en een platte kant waardoor baby’s meer grip ervaren en de speen zo beter in hun mondje houden. Deze speciale vorm stimuleert, voor kinderen die dit nodig hebben de ontwikkeling van de kaak en tongspier. Daarnaast biedt Difrax ook een Natural fopspeen, het zuigdeel heeft een platte basis en het uiteinde van het siliconen zuigdeel is rond en ovaal. Dit noemen we symmetrisch. Weet je niet welke je moet kiezen? Kies dan voor de Natural fopspeen, deze wordt het meest geaccepteerd.

Difrax fopspenen verschillende maten

De Difrax fopspenen hebben een vlindervormig schildje. De neusuitsparing zorgt ervoor dat een baby vrij kan ademen door de neus. Door de gaatjes is er extra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt. De fopspeen is duurzaam door het sterke siliconen materiaal en scheurt daarom minder snel en vervormen niet zoals rubberen spenen. Zowel het schildje als de fopspeen groeien mee met de leeftijd van een baby. Zo is er altijd een fopspeen die aansluit bij de zuigbehoefte van jouw kind.

Voordelen van de Difrax fopspeen

  • Het vlindervormig schildje laat het neusje vrij.
  • Optimale luchttoevoer, voorkomt huidirritatie.
  • Smaak-, geur- en allergievrij.
  • Ontwikkeld met logopedisten en tandartsen.

Janine: “Ik ben erg blij met de Difrax fopspenen, ze liggen super in de mond. Ik ben vooral groot fan van de Glow in de Dark fopspeen. Ons zoontje en wij kunnen de fopspeen hierdoor ‘s nachts makkelijk terug vinden.”

Innovatieve en veilige babyproducten

In samenwerking met een medisch team ontwikkelt Difrax de beste babyproducten voor jouw kind. Zo delen kinderartsen, verloskundigen, kindertandartsen, logopedisten en voedingsconsulenten hun kennis met ons en bestaat ons assortiment uit een serie van zeer innovatieve en vernieuwende babyproducten. Zoals de iconische anti-colic S-fles met ventiel in de bodem, de vlindervormige fopspeen die het neusje mooi vrij laat en met je kind meegroeit, en bekers die een goede drinkhouding stimuleert.

Difrax kraamverzorgende met baby