Voorkom vervelende darmkrampjes bij je baby met deze babyfles

Voorkom vervelende darmkrampjes bij je baby met deze babyfles

De komst van een kleintje kan je wereld even behoorlijk op z’n kop zetten. Er bestaat geen handleiding die je stap voor stap vertelt hoe alles zal gaan. Difrax helpt je graag een handje in wat jij kunt doen om pijnlijke darmkrampjes bij je baby te voorkomen.

Advertorial van Difrax

Het eerste levensjaar van een baby staat volop in het teken van voeden. Misschien ga jij borstvoeding geven of flesvoeding, of een combinatie van deze twee. De keuze van de juiste babyfles is daarom heel belangrijk. Maar welke fles is nu de beste voor jouw baby?

Wat maakt de Difrax S-fles uniek?

De Difrax anti-colic S-fles is samen met een team van medische deskundigen speciaal ontwikkeld om darmkrampjes bij baby’s te voorkomen. De S-fles heeft een anti-colic ventiel in de bodem van de fles. Dankzij het ventiel en de unieke S-vorm blijft de lucht buiten de voeding, achter in de fles en voorkomt darmkrampjes, boeren en spugen bij je baby. Daarnaast blijven voedingswaarden en vitamines optimaal behouden. De S-fles is vanaf de geboorte te gebruiken, ook in combinatie met borstvoeding.

“84% van de kraamverzorgenden adviseert de Difrax S-fles bij darmkrampjes¹”

Difrax S-fles

Ontdek de voordelen van de Difrax S-fles

  • Uniek anti-colic systeem: 100% melk, 0% lucht.
  • De speciale S-vorm zorgt continu voor een gevulde flessenspeen, in elke voedingshouding.
  • Vacuümvrij voeden door de luchttoevoer vanuit de bodem.
  • Meest hygiënische babyfles, kan volledig uit elkaar.
  • Geijkte maataanduiding in de dop om kleine hoeveelheden af te meten.
  • Ook als duurzame, glazen babyfles beschikbaar.

Creëer een ontspannen voedingsmoment

Met de S-fles kun jij op een ontspannen manier en in een ergonomische houding je baby voeden. De fles ligt comfortabel in de hand en de flessenspeen blijft door de speciale S-vorm altijd gevuld met voeding, zelf bij kleine hoeveelheden. Hierdoor stroomt de voeding op een constante manier door de flessenspeen. De S-fles is beschikbaar in Natural en Wide, in verschillende formaten en leuke designs.

Bijpassende flessenspenen

Voor de S-fles heeft Difrax een siliconen flessenspeen met soft touch coating ontwikkeld, zodat je baby extra grip ervaart en makkelijk kan drinken. Er zijn verschillende soorten flessenspenen waar je uit kunt kiezen (Natural, Dental, Wide en Doseerspenen), afhankelijk van het type voeding die je geeft en de zuigkracht van je baby. Alle flessenspenen zijn geur- en smakeloos, zonder risico op latex allergie. Wist je dat een siliconen flessenspeen veel duurzamer is dan een rubberen? Siliconen is vele malen sterker dan rubber en hoeft daarom minder vaak vervangen te worden.

Nu 15% korting op je bestelling

Difrax biedt jou ‘a little help’ in je aankopen. Wanneer je je inschrijft voor de Difrax nieuwsbrief ontvang je 15% korting op je bestelling. Via de nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte van leuke kortingsacties, handige tips over het ouderschap en de nieuwste producten.

Veilige babyproducten

Difrax ontwikkelt veilige babyproducten voor jouw kind. Zo delen kinderartsen, verloskundigen, kindertandartsen, logopedisten en voedingsconsulenten hun kennis met ons en bestaat ons assortiment uit een serie van vernieuwende babyproducten. Zoals de unieke S-fles, de vlindervormige fopspeen die het neusje mooi vrij laat en de bekers om zelfstandig te leren drinken en een juiste drinkhouding aan te nemen.

Difrax S-fles tegen darmkrampjes

¹Onderzoek onder 320 kraamverzorgenden (mei 2022).

Alles over de groei en ontwikkeling van je baby