NAET-therapie bij allergieën

NAET-therapie bij allergieën

Allergieën komen helaas steeds meer voor, ook bij baby’s. Wat kun je doen? NAET-therapie is een optie: het staat voor Namrudipad Allergy Elimination Technique en is ontwikkeld door Devi Nambrudipad. Door toeval is zij er achter gekomen dat een combinatie tussen kinesiologie en acupunctuur allergieën kan elimineren uit je systeem. Er zijn meer dan 10.000 therapeuten over de hele wereld die deze therapie toepassen.

Allergieën kunnen door het hele lichaam merkbaar zijn, van het maag-darmkanaal tot aan de luchtwegen en de huid. Je merkt het vaak al op jonge leeftijd, zelfs bij baby’s van een paar weken oud: buikpijn, krampjes, chronische verkoudheid en hoest, eczeem, huiduitslag, astma en obstipatie of juist diarree zijn maar enkele van de klachten die kunnen optreden bij een of meerdere allergieën.

Voor welke leeftijd is NAET-therapie geschikt?

NAET is geschikt voor zowel jong als oud die last heeft van een vorm van (voedsel)allergie, intolerantie of overgevoeligheid. Het kan al bij baby’s van een paar dagen oud. Je baby zit dan bij jou op schoot, want het is geheel pijnloos en ongevaarlijk. Het is echter moeilijk om het aantal behandelingen vooraf aan te geven. Er kunnen namelijk meerdere allergieën (latent) aanwezig zijn.

Beeld: iStock.com

Alles over de groei en ontwikkeling van je baby