Luiers aanbiedingen: de beste en goedkoopste luiers

Luiers aanbiedingen: de beste en goedkoopste luiers

Wist je dat je gemiddeld 50 euro per maand kwijt bent aan luiers in het eerste jaar en dat er ruim 2500 luiers doorheen gaan? Dat loopt dus nogal in de papieren. Wil je graag besparen op luiers? Dat snappen we en daarom hebben we actuele aanbiedingen van luiers voor je op een rij gezet. Hieronder vind je goedkope deals van luiers in iedere maat. Voor welke luier aanbieding ga jij vandaag?

Luiers aanbiedingen

Van verschillende grote verkoopkanalen selecteert WIJ de beste, actuele aanbiedingen voor je van luiers in allerei soorten en maten. Dit zijn aanbiedingen waarmee je o.a. goedkoop wegwerpluiers, zwemluiers, luierbroekjes en pyjamabroekjes kunt scoren. Bekijk het overzicht hieronder en sla je slag, zodat je vandaag nog de beste luier aanbieding te pakken hebt. Succes!

Nu bij bol.com

Bekijk alle aanbiedingen op verschillende merken luiers bij bol.com. Bekijk snel de acties!

 

Nu bij Wehkamp

Bekijk alle aanbiedingen op luiers van Pampers en Huggies bij Wehkamp. Wees er snel bij! 

Nu bij Babydrogist

Bekijk alle aanbiedingen op verschillende merken luiers bij Babydrogist. Bekijk hier alle acties!

Hoeveel luiers verbruik je gemiddeld per jaar?

Benieuwd hoeveel luiers je ongeveer verbruikt in de eerste drie levensjaren van je kind? We hebben dit voor je uitgezocht.

In het eerste jaar             
Gemiddeld 7 per dag | 2.555 per jaar

In het tweede jaar
Gemiddeld 5 per dag | 1.825 per jaar

In het derde jaar
Gemiddeld 4 per dag | 1.460 per jaar

Welke maat luier kies je voor je kind? 

De maat van een luier is gebaseerd op het gewicht van een kind. Ieder kind groeit verschillend. Door je kleintje te wegen, weet je wat voor maat luier bij je kind past. Toch is er veel overlap bij de maten, zoals je hieronder kunt zien. Een goede pasvorm is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat de luier gaat lekken. Naast dat je het gewicht als leidraad kunt gebruiken, is het een kwestie van proberen welke maat luier goed bij je kind past. 

Overzicht luiermaten vs gewicht kind

Maat 0           tot 2,5 kilo 
Maat 1             2 – 5 kilo 
Maat 2             3 – 6 kilo
Maat 3             4 – 9 kilo
Maat 4             7 – 16 kilo
Maat 5           11 – 23 kilo
Maat 6           vanaf 15 kilo 

Last van luieruitslag?

Luieruitslag is één van de meest voorkomende babykwaaltjes en kun je herkennen aan rode billen. Het is erg vervelend voor je baby, maar gelukkig is luieruitslag meestal onschuldig en goed te behandelen. Nieuwsgierig? Dit kun je doen tegen luieruitslag.