Algemene Voorwaarden

Deelname Voorwaarden “Cadeaupakket van WIJ”

Door je aan te melden voor het cadeaupakket van WIJ, dat bestaat uit onder andere de blije doos en het magazine WIJ ga je een overeenkomst aan met WIJ Special Media zoals bedoeld in het Burgerlijk Wetboek Boek 6, artikel 217.

Geografische gebied en leeftijdgrens

Deelname is alleen mogelijk indien je in Nederland woont en minimaal 16 jaar oud bent. Buitenland bezorging, waaronder ook begrepen de Nederlandse Antillen, is niet mogelijk. De blije doos kan alleen in een Prénatal winkel (naar keuze) worden opgehaald of thuis worden bezorgd tegen bezorgkosten op een adres in Nederland. Kijk voor locaties en openingstijden van de Prénatal winkels op prenatal.nl.

Zwangerschap en kinderen

Aanmelding voor het cadeaupakket van WIJ is mogelijk zodra de uitgerekende datum bekend is. Dit hoeft niet per se vastgesteld te zijn door een verloskundige of gynaecoloog, eigen inschatting is voldoende. Bij aanmelding tot zeven dagen voor de uitgerekende datum, of bij het opgeven van een onjuiste uitgerekende datum, of als je kind al is geboren, dan heb je geen recht op een uitnodiging voor de blije doos, je ontvangt dan enkel het gratis abonnement op magazine WIJ en de e-mail nieuwsbrieven. Bij aanmelding nadat jouw kind10 maanden of ouder is, heb je tevens geen recht meer op het magazine WIJ, je ontvangt dan enkel nog de e-mail nieuwsbrieven. Indien je in verwachting bent van een meerling ontvang je één gratis abonnement van het magazine WIJ, en hetzelfde aantal dozen en gepersonaliseerde mutsjes als de meerling. Bovenstaande is ook van toepassing in geval van adoptie.

Inschrijving

Het is uitsluitend toegestaan om je eigen persoonlijke gegevens in te vullen. Het is niet toegestaan jezelf dubbel in te schrijven. Indien wij misbruik constateren, zijn wij gerechtigd zonder voorafgaande waarschuwing de gegevens te verwijderen en je verder te onthouden van onze producten en diensten.

Geboortegegevens direct na de geboorte

Wij nemen contact met je op zodra de door jouw opgegeven uitgerekende datum verstreken is. Wij vragen je dan om de exacte geboortedatum, het geslacht en de voornaam van de pasgeborene. Mochten wij, ondanks herhaaldelijke pogingen, niets van je vernemen dan stoppen wij met het toezenden van het magazine WIJ. Om het magazine daarna weer te ontvangen dien je met ons contact op te nemen om alsnog voornoemde informatie te verstrekken.

Een onderdeel van het cadeaupakket van WIJ is het GRATIS mutsje van simply colors. Je vindt hier informatie over het bestellen en ontvangen van dit gratis mutsje. Er zijn ook een aantal situaties waarbij het mutsje niet kan worden besteld. Dit staat daar ook beschreven.