Veel gestelde vragen

Je kunt je op WIJ.nl aanmelden voor het WIJ cadeaupakket (met o.a. de blije doos) door een account aan te maken en een zwangerschap op te geven. Heb je al een account op WIJ.nl? Ga dan naar je profiel en geef je nieuwe zwangerschap op in het tabblad "mijn gezin".
 

Er zijn twee manieren om de geboorte van je kind door te geven:
 
· 1). Via je account op WIJ.nl. Klik hier om in te loggen en de geboorte van je kind door te geven. Dit doe je door op het tabblad "mijn gezin" aan te geven dat je bent bevallen. Je kunt dan ook een gratis mutsje van simply colors bestellen, indien je kind jonger is dan zes weken.
 
· 2). Je kunt je geboortekaartje naar ons opsturen. Je ontvangt dan niet automatisch het gratis mutsje van simply colors. Je ontvangt van ons per e-mail een link waarmee je je bestelling voor het gratis mutsje kunt afronden.
 

Je adresgegevens worden gebruikt voor het toesturen van het magazine WIJ Jonge Ouders, uitnodiging de blije doos en de specials Geboorte en Eén jaar. Je e-mailadres wordt gebruikt om je digitaal informatieve nieuwsbrieven en interessante acties toe te sturen.
 
Je gegevens worden ook verstrekt aan speciaal geselecteerde bedrijven, zoals Nutricia, Pampers en Prénatal. Als je geen e-mails van deze partijen wilt ontvangen, kun je dit via "Mijn nieuwsbrieven" op WIJ.nl aanpassen.
 

Het is niet mogelijk om het WIJ cadeaupakket voor iemand anders aan te vragen.

Als je ongeveer drie tot vier maanden zwanger bent, krijg je per e-mail een uitnodiging om de blije doos op te halen bij een Prénatal-winkel naar keuze. Is er geen e-mailadres bekend, dan zal de uitnodiging worden meegestuurd met het magazine WIJ Jonge Ouders. Je hebt deze uitnodiging nodig om de blije doos bij een Prénatal-winkel te kunnen afhalen. Zonder uitnodiging krijg je de blije doos niet mee.
 
Heb je je op een later moment ingeschreven voor het WIJ cadeaupakket? Dan ontvang je de uitnodiging voor de blije doos alsnog bij de eerstvolgende uitgave van WIJ Jonge Ouders of per e-mail.

Nee, dit is niet mogelijk. Om de blije doos af te halen heb je een uitnodiging nodig. Deze uitnodiging ontvang je per e-mail of krijg je bij de eerstvolgende editie van WIJ Jonge Ouders. Als je nog niet ingeschreven bent, kun je dat hier doen.
 

Het kan zijn dat je inschrijving met een geldende zwangerschap nog niet bij ons bekend is. Je kunt je hier alsnog aanmelden en je zwangerschap opgeven.
 
Sta je al ingeschreven en zie je een zwangerschap terug op je tabblad "mijn gezin"? Stuur dan een mail naar consumentenservice[at]wij.nl, zodat wij kunnen kijken waarom je de uitnodiging nog niet hebt ontvangen. Vermeld in je e-mail ook je postcode en huisnummer zodat we je sneller kunnen helpen. We streven ernaar om je e-mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Wanneer je de uitnodiging voor de blije doos niet kunt uitprinten, stuur dan een mail naar consumentenservice[at]wij.nl. Wij sturen je dan de uitnodiging per post.
 

De inhoud van de blije doos kan per week verschillen. Daardoor kan het voorkomen dat je vriendin andere producten heeft ontvangen dan jij.
 

Nee, er komt niemand bij je thuis. De blije doos kun je zelf ophalen bij een Prénatal-winkel naar keuze.
 

Het is vanwege privacy redenen niet mogelijk om het WIJ cadeaupakket voor iemand anders aan te vragen.
 

Ja, je kunt je opnieuw aanmelden door je gegevens aan te passen in je huidige profiel. Je kunt dit doen door in te loggen en je status aan te passen naar ‘ik ben zwanger’ in het tabblad "mijn gezin". Je ontvangt dan opnieuw WIJ Jonge Ouders en een uitnodiging om de blije doos op te halen.
 

Nee, je ontvangt een uitnodiging met acceptgiro als je de blije doos nog niet eerder hebt opgehaald naar aanleiding van onze e-mails. De uitnodiging kun je gebruiken om de blije doos alsnog gratis op te halen in een Prénatal-winkel bij jou in de buurt.

Als je niet in de gelegenheid bent om de blije doos op te halen, kunnen we deze ook naar je toesturen. In dat geval vragen we om een bijdrage voor de verzendkosten. Als je deze betaalt, dan wordt de blije doos binnen vier weken naar je toegestuurd.
 

Je ontvangt geen aparte bevestiging als je je zwangerschap hebt ingeschreven op WIJ.nl. De uitnodiging om de blije doos op te halen ontvang je met ongeveer drie tot vier maanden per e-mail.

Heb je je op een later moment ingeschreven voor het WIJ cadeaupakket, dan ontvang je de uitnodiging voor de blije doos alsnog bij de eerstvolgende uitgave van WIJ Jonge Ouders of per e-mail.

WIJ Voordeelclub is de voordeelclub van WIJ Jonge Ouders en Prénatal. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor het WIJ cadeaupakket is automatisch gratis lid van de WIJ Voordeelclub. Het gratis lidmaatschap is geldig tot het jongste ingeschreven kind twaalf jaar oud is.
 
Als lid van de voordeelclub profiteer je elke maand van flinke kortingen op producten voor jezelf of je kind. De kortingsacties vind je in het magazine WIJ Jonge Ouders en op WIJ.nl.
 

Iedereen die zich heeft ingeschreven voor het WIJ cadeaupakket is automatisch gratis lid van WIJ Voordeelclub. Het gratis lidmaatschap is geldig totdat het jongste ingeschreven kind twaalf jaar oud is.
 

Het gratis lidmaatschap van WIJ Voordeelclub is geldig totdat het jongste ingeschreven kind twaalf jaar oud is.
 

Je kunt gebruik maken van alle voordeelacties wanneer je bent ingelogd op wijvoordeelclub.nl. Je logt in met je e-mailadres en je WIJ.nl wachtwoord.
 

Nee, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin je clubnummer. Je clubnummer kun je ook terug vinden in je profiel op WIJ.nl.
 

Omdat het een gratis lidmaatschap betreft, kun je deze niet opzeggen. Je bent automatisch lid van WIJ Voordeelclub wanneer je je hebt ingeschreven voor het WIJ cadeaupakket (met het magazine WIJ Jonge Ouders, de blije doos en de specials Geboorte en Eén jaar!). Als je de e-mails van WIJ Voordeelclub niet wilt ontvangen, kun je je afmelden via de knop die hiervoor is opgenomen in deze e-mails of je gaat naar je profiel op WIJ.nl.
 

We zijn gestopt met het toezenden van de Clubpas. Je clubnummer is terug te vinden in je profiel bij 'Mijn profiel op WIJ.nl'. Om toegang te krijgen op WIJ.nl/wijvoordeelclub is inloggen op WIJ.nl noodzakelijk. Je kunt inloggen met je emailadres.
 

Wanneer je je zwangerschap en e-mailadres hebt doorgegeven, ontvang je elke week een informatieve e-mail over alles wat er in de verschillende fasen van je zwangerschap gebeurt. De Fasenieuwsbrief informeert je over de ontwikkeling van je baby in je buik en bij jezelf.
 

De Groeibrief is de nieuwsbrief die de Fasenieuwsbrief vervangt zodra je kind is geboren. De Groeibrief ontvang je gedurende je baby’s eerste jaar en informeert je elke maand over de ontwikkeling van je baby. In het tweede levensjaar ontvang je elk kwartaal nog een Groeibrief. Daarna ontvang je de Groeibrief jaarlijks.
 

De Fasenieuwsbrief wordt automatisch naar je toegestuurd als je zwangerschap en e-mailadres aan ons hebt doorgegeven. Je kunt je zwangerschap en e-mailadres doorgeven door je hier in te schrijven.
 

De Groeinieuwsbrief wordt automatisch naar je toegestuurd als je de geboortedatum van je kind en je e-mailadres hebt doorgegeven. Nog niet gedaan? Geef hier je gegevens door.
 

Als je de nieuwsbrieven van WIJ niet meer wilt ontvangen, kun je je online afmelden via de afmeldlink die is opgenomen in de footer van de e-mail. Je kunt je ook via je profiel op WIJ.nl afmelden. Je gaat hiervoor naar het tabblad "mijn nieuwsbrieven" en selecteert "aanpassen". Vergeet niet om daarna je wijzigingen op te slaan in je profiel.
 

Het magazine WIJ Jonge Ouders komt zes keer per jaar uit. Bekijk hier de verschijningsdata van WIJ Jonge Ouders.
 

Het magazine WIJ Jonge Ouders verschijnt zes keer per jaar. Heb je het magazine niet ontvangen? Dan kun je de WIJ Jonge Ouders app downloaden. Via deze app kun je alle nieuwe WIJ Jonge Ouders magazines lezen. Meer informatie over de WIJ Jonge Ouders app vind je hier.
 
Je kunt natuurlijk ook een email sturen naar consumentenservice[at]wij.nl, zodat wij kunnen kijken waarom je WIJ Jonge Ouders nog niet hebt ontvangen. Vermeld in je e-mail ook je postcode en huisnummer zodat we je sneller kunnen helpen. We streven ernaar om je e-mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.
 
Ben je onlangs verhuisd en heb je je nieuwe adresgegevens nog niet aan ons doorgegeven? Geef hier je nieuwe adresgegevens door.

Zodra je aanmelding bij ons bekend is, ontvang je binnen twee maanden het eerste magazine.
 

Nee, WIJ Jonge Ouders krijg je gratis thuisgestuurd tijdens je zwangerschap. Geef je na de geboorte de gegevens van je kind aan ons door, dan blijf je WIJ Jonge Ouders ook nog ontvangen tot je kind 11 maanden oud is. Daarna stopt het abonnement automatisch.
 

De special Zwanger! is te koop bij de boekhandel of in de supermarkt. Je vindt Zwanger! onder meer bij: Albert Heijn, C1000, Super de Boer, AKO, Bruna, Libris en de Readshop.
 

De special Geboorte wordt alleen verspreid via de blije doos. Je ontvangt deze special als je de blije doos hebt opgehaald bij een Prénatal-winkel naar keuze. Voor het ophalen van de blije doos bij Prénatal ontvang je een persoonlijke uitnodiging als je ongeveer drie maanden zwanger bent. De special Geboorte is niet los verkrijgbaar.
 

De special Eén jaar! ontvang je bij het magazine WIJ Jonge Ouders als je kind 11 maanden oud is. De special Eén jaar! is niet los verkrijgbaar.
 

Nee, je abonnement op WIJ Jonge Ouders loopt tot je kind 11 maanden oud is. Je kunt daarna geen betaald abonnement nemen op WIJ Jonge Ouders. Wil je toch WIJ Jonge Ouders blijven lezen? Download dan de WIJ Jonge Ouders app. 

Kijk hier voor meer informatie over de WIJ Jonge Ouders App 

Een adreswijziging kun je doorgeven door je profiel op WIJ.nl aan te passen bij tabblad "mijn gegevens". Vergeet niet je wijziging op te slaan onderaan de pagina.

Je kunt je e-mailadres wijzigingen door op WIJ.nl je profiel aan te passen. Klik hier om naar je profiel te gaan. Vergeet niet je wijziging op te slaan onderaan de pagina.

Op het moment dat er een poststuk retour komt of iemand anders met een andere naam meldt zich aan op hetzelfde adres, sturen we je een e-mail met de vraag of je verhuisd bent. Indien dit het geval is, kun je het nieuwe adres doorgeven via je profiel op WIJ.nl. Klik hier om naar je profiel te gaan.
 
Ben je niet verhuisd, dan staat er mogelijk iets verkeerd in je profiel. Neem dan contact op met consumentenservice[at]wij.nl en geef aan dat je nog woonachtig bent op het betreffende adres. We zoeken dan uit waarom je een e-mail hebt ontvangen.
 

Het gratis magazine WIJ Jonge Ouders, de blije doos en de specials worden niet meer verstuurd vanaf het moment dat je kind 12 maanden oud is. Dit gaat automatisch. Indien je al eerder geen gratis cadeaus, magazines of specials meer wilt ontvangen, stuur dan een mail naar consumentenservice[at]wij.nl zodat wij je gegevens kunnen verwijderen. Vermeld in je e-mail ook je postcode en huisnummer zodat we je sneller kunnen helpen. We streven ernaar om je e-mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Wanneer je een nieuw wachtwoord opvraagt, ontvang je een e-mail met een link (deze link is 24 uur geldig). Als je op de link in de e-mail klikt, kun je je wachtwoord voor WIJ.nl wijzigen (en opslaan).
 

Het is helaas niet mogelijk om het WIJ cadeaupakket aan te vragen als je in het buitenland woonachtig bent. Ook mag er geen Nederlands postadres worden opgegeven.

Stuur dan een e-mail met je vraag naar consumentenservice[at]wij.nl. Vermeld in je e-mail ook je postcode en huisnummer zodat we je sneller kunnen helpen. We streven ernaar om je e-mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.