Veel gestelde vragen

Je ontvangt geen aparte bevestiging. Binnen twee maanden ontvang je vanzelf het eerste exemplaar van WIJ Jonge Ouders.
 

Er zijn twee manieren om de geboorte van je kind door te geven:
 
· 1). Via je account op WIJ.nl. Klik hier om in te loggen en de geboorte van je kind door te geven. Je kunt dan ook een gratis mutsje van simply colors bestellen, indien je kind jonger is dan zes weken.
 
· 2). Je kunt je geboortekaartje naar ons opsturen. Je ontvangt dan niet automatisch het gratis mutsje van simply colors. Het mutsje kun je alleen bestellen via je account op WIJ.nl (zie hierboven).
 

Je adresgegevens worden gebruikt voor het toesturen van het magazine WIJ Jonge Ouders, uitnodiging de blije doos en de specials Geboorte en Eén jaar. Je e-mailadres wordt gebruikt om je digitaal informatieve nieuwsbrieven en interessante acties toe te sturen.
 
Je gegevens worden ook verstrekt aan speciaal geselecteerde bedrijven, zoals Nutricia, Pampers en Prénatal. Als je geen e-mails van deze partijen wilt ontvangen, kun je dit via MIJN WIJ.nl op WIJ.nl aanpassen.
 

 

Het is niet mogelijk om het ‘de blije doos pakket’ voor iemand anders aan te vragen.

WIJ Voordeelclub is de voordeelclub van WIJ Jonge Ouders en Prénatal. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor het cadeaupakket - waartoe ook het magazine WIJ Jonge Ouders hoort - is automatisch gratis lid van WIJ Voordeelclub. Het gratis lidmaatschap is geldig totdat het jongste ingeschreven kind vijf jaar oud is.
 
Als lid van de voordeelclub profiteer je elke maand van flinke kortingen op producten voor jezelf of je kind. De kortingsacties vind je in het magazine WIJ Jonge Ouders en op WIJ.nl.
 

Iedereen die zich heeft ingeschreven voor het cadeaupakket - waartoe ook het magazine WIJ Jonge Ouders hoort - is automatisch gratis lid van WIJ Voordeelclub. Het gratis lidmaatschap is geldig totdat het jongste ingeschreven kind vijf jaar oud is.
 

Het gratis lidmaatschap van WIJ Voordeelclub is geldig totdat het jongste ingeschreven kind vijf jaar oud is.
 

Je kunt gebruik maken van alle voordeelacties wanneer je bent ingelogd op wijvoordeelclub.nl. Je logt in met je e-mailadres, je WIJ.nl wachtwoord en je clubnummer (deze staat in de bevestigingsmail en op MIJN WIJ.nl).
 

Je ontvangt een bevestigingsmail met een clubnummer.
 

Omdat het een gratis lidmaatschap betreft, kun je deze niet opzeggen. Je bent automatisch lid van WIJ Voordeelclub wanneer je je hebt ingeschreven voor het cadeaupakket (met het magazine WIJ Jonge Ouders, de blije doos en de specials Geboorte en Eén jaar!). Als je de e-mails van WIJ Voordeelclub niet wilt ontvangen, kun je je online afmelden via de knop die hiervoor is opgenomen in deze e-mails of je gaat naar je profiel op WIJ.nl.
 

We zijn gestopt met het toezenden van de Clubpas. Je clubnummer is terug te vinden in je profiel bij 'Mijn profiel op WIJ.nl'. Om toegang te krijgen op WIJ.nl/wijvoordeelclub is inloggen op WIJ.nl noodzakelijk. Je kunt inloggen met je emailadres.
 

Als je ongeveer vijf maanden zwanger bent, krijg je per e-mail een uitnodiging om de blije doos op te halen bij een Prénatal-winkel naar keuze. Is er geen e-mailadres bekend, dan zal de uitnodiging worden meegestuurd met het magazine WIJ Jonge Ouders. Je hebt deze uitnodiging nodig om de blije doos bij een Prénatal-winkel te kunnen afhalen. Zonder uitnodiging krijg je de blije doos niet mee.
 
Heb je je op een later moment ingeschreven voor het cadeaupakket, dan ontvang je de uitnodiging voor de blije doos alsnog bij de eerstvolgende uitgave van WIJ Jonge Ouders of per e-mail.
 

Nee. Om de blije doos af te halen, heb je een uitnodiging nodig. Deze krijg je automatisch toegestuurd wanneer je je zwangerschap hebt aangemeld. Als je nog niet ingeschreven bent, kun je dat hier doen.
 

Het kan zijn dat je inschrijving nog niet bij ons bekend is. Je kunt je hier alsnog aanmelden.
 
Sta je al ingeschreven? Stuur dan een mail naar consumentenservice[at]wij.nl, zodat wij kunnen kijken waarom je de uitnodiging nog niet hebt ontvangen.
 

Wanneer je de uitnodiging voor de blije doos niet kunt uitprinten, stuur dan een mail naar consumentenservice[at]wij.nl. Wij sturen je dan de uitnodiging per post.
 

De inhoud van de blije doos kan per week verschillen. Daardoor kan het voorkomen dat je vriendin andere producten heeft ontvangen dan jij.
 

Nee. De blije doos kun je zelf ophalen bij een Prénatal-winkel naar keuze. Er komt dus niemand bij je thuis.
 

Je kunt iemand aanmelden door de gegevens van de zwangere vriendin / collega of familielid aan ons door te geven. We hebben hiervoor de adresgegevens, geboortedatum moeder, emailadres en uitgerekende datum nodig. Je kunt deze persoon aanmelden via deblijedoos.nl.
 

Ik ben voor de 2e keer zwanger. Kan ik me weer opgeven voor het ‘de blije doos’ pakket?

Ja, je kunt je opnieuw aanmelden door je gegevens aan te passen in je huidige profiel. Je kunt dit doen door in te loggen en je status aan te passen naar ‘ik ben zwanger’.
 

Nee, de uitnodiging kun je gebruiken om de blije doos op te halen in een Prénatal-winkel bij jou in de buurt. Als je niet in de gelegenheid bent om de blije doos op te halen, kunnen we deze ook naar je toesturen. In dat geval vragen we om een bijdrage voor de verzendkosten. Als je deze betaalt, dan wordt de doos binnen vier weken naar je toegestuurd.
 

Wanneer je je zwangerschap en e-mailadres hebt doorgegeven, ontvang je elke twee weken een informatieve e-mail over alles wat er in de verschillende fasen van je zwangerschap gebeurt. De Fasenieuwsbrief informeert je over de ontwikkeling van je baby in je buik en bij jezelf.
 

De Groeibrief is de nieuwsbrief die de Fasenieuwsbrief vervangt zodra je kind is geboren. De Groeibrief ontvang je gedurende je baby’s eerste jaar en informeert je elke maand over de ontwikkeling van je baby. In het tweede levensjaar ontvang je elk kwartaal nog een Groeibrief. Daarna ontvang je de Groeibrief jaarlijks.
 

De Fasenieuwsbrief wordt automatisch naar je toegestuurd als je zwangerschap en e-mailadres aan ons hebt doorgegeven. Je kunt je zwangerschap en e-mailadres doorgeven door je hier in te schrijven.
 

De Groeinieuwsbrief wordt automatisch naar je toegestuurd als je de geboortedatum van je kind en je e-mailadres hebt doorgegeven. Nog niet gedaan? Geef hier je gegevens door.
 

Als je de e-mails van WIJ niet wilt ontvangen, kun je je online afmelden via de knop die hiervoor is opgenomen in de e-mails of je gaat naar je profiel op WIJ.nl.
 

Het gratis magazine WIJ Jonge Ouders, de blije doos en de specials worden niet meer verstuurd vanaf het moment dat je kind één jaar oud is. Dit gaat automatisch. Indien je al eerder geen gratis cadeaus, magazines of specials meer wilt ontvangen, stuur dan een mail naar consumentenservice[at]wij.nl zodat wij je gegevens kunnen verwijderen.
 

Het magazine WIJ Jonge Ouders komt tien keer per jaar uit (niet in januari en juli). Het magazine wordt in de eerste week van de maand verspreid. Afhankelijk van de datum waarop je bent uitgerekend of de geboortedatum van je kind, kan het zijn dat je het magazine een week later krijgt.
 
Bekijk de verschijningsdata van WIJ Jonge Ouders.
 

Het magazine WIJ Jonge Ouders verschijnt tien keer per jaar. In januari en juli komt het blad niet uit. Heb je het magazine niet ontvangen? Dan kun je deze nalezen op Wij.nl/magazines. Of je kunt een email sturen naar consumentenservice[at]wij.nl, zodat wij kunnen kijken waarom je WIJ Jonge Ouders nog niet hebt ontvangen.
 
Ben je onlangs verhuisd en heb je je nieuwe adresgegevens nog niet aan ons doorgegeven? Geef hier je nieuwe adresgegevens door.
 

Zodra je aanmelding bij ons bekend is, ontvang je binnen twee maanden het eerste magazine.
 

Wanneer je zwanger bent of een baby hebt jonger dan een jaar, dan krijg je het magazine WIJ Jonge Ouders gratis thuisgestuurd. Is je kind ouder dan een jaar en wil je WIJ Jonge Ouders blijven ontvangen? Dan kun je abonnee worden voor € 14,95 per jaar. Kijk hier voor meer informatie.
 

De special Zwanger! is te koop bij de boekhandel of in de supermarkt. Je vindt Zwanger! onder meer bij: Albert Heijn, C1000, Super de Boer, AKO, Bruna, Libris en de Readshop.
 

De special Geboorte wordt alleen verspreid via de blije doos. Je ontvangt deze special als je de blije doos hebt opgehaald bij een Prénatal-winkel naar keuze. Voor het ophalen van de blije doos bij Prénatal ontvang je een persoonlijke uitnodiging als je ongeveer vijf maanden zwanger bent. De special Geboorte is niet los verkrijgbaar.
 

De special Eén jaar! ontvang je bij het magazine WIJ Jonge Ouders als je kind tien maanden oud is. De special Eén jaar! is niet los verkrijgbaar.
 

Wanneer je zwanger bent of een baby hebt jonger dan een jaar, dan krijg je het blad gratis thuisgestuurd. Is je kind ouder dan een jaar en wil je WIJ Jonge Ouders blijven ontvangen? Dan kun je abonnee worden voor € 14,95 per jaar. Kijk hier voor meer informatie.
 

Pas je profiel aan op WIJ.nl. Klik hier om naar je profiel te gaan.
 

Je kunt je e-mailadres wijzigingen door op WIJ.nl je profiel aan te passen. Klik hier om naar je profiel te gaan.
 

Op het moment dat er een poststuk retour komt of iemand anders met een andere naam meldt zich aan op hetzelfde adres, sturen we je een e-mail met de vraag of je verhuisd bent. Indien dit het geval is, kun je het nieuwe adres doorgeven via je profiel op WIJ.nl. Klik hier om naar je profiel te gaan.
 
Ben je niet verhuisd, dan staat er mogelijk iets verkeerd in je profiel. Neem dan contact op met consumentenservice[at]wij.nl en geef aan dat je nog woonachtig bent op het betreffende adres. We zoeken dan uit waarom je een e-mail hebt ontvangen.
 

Wanneer je een nieuw wachtwoord opvraagt, ontvang je een mail met een link (de mail is één dag geldig). Als je op de link klikt, wordt je direct ingelogd op onze site. Nu dien je eerst je wachtwoord te wijzigen (en op te slaan), voordat je verder gaat surfen op de site.
 

Het magazine WIJ Jonge Ouders en de specials Geboorte en Eén jaar worden alleen verzonden naar adressen in Nederland. Ook de uitnodiging die je ontvangt om de blije doos op te halen, wordt niet naar het buitenland verstuurd.
 

Stuur dan een mail met je vraag naar consumentenservice[at]wij.nl.